|
Okula Gitmesi hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eki 2020 Saat 09:06 |
Hocam biliyorsunuz artık kısım kısım Türkiye'de okullar açılıyor. Kızım 3. sınıfa gidiyor ve özel okul sınıfları çok kalabalık değil 18 kişiler. Ben 3 haftadır göndermiyorum biraz beklemek istedim ve açıldığının ilk haftası öğretmen covid oldu. 14 çocuk evden 4 çocukta okula gidiyor. Şimdi 2 kasım itibari ile hafta da 2 gün tam gün saat 09: - 16:30 arasında okulda olmak koşulu ile okula gidecek diğer 3 gün evden online ders yapacaklar. .Kızım 9 yaşında ben esasında okula gitmesinden yanayım Mart ayından beri evde ve son zamanlar da farkettiğim iyice bilgisayara düşkün oldu dersler bitince mutlaka bilgisayarda kalmak istiyor ödev falan umurunda değil . Okula dahi gitmek istemiyor onu geri toparlamak adına hafta da 2 gün gitsin okul ortamından iyice soğusun istemiyorum. Bir de çocuklar da ister istemez huy değişikliği oldu şimdi arkadaşlarından dahi biraz geri durur sık sık ellerini yıkamaya gider yere düşen bir şeyi almaz neticede bu corona herkeste farklı huy değişikliğine neden oldu. Size sorum hafta da 2 gün okulda 3 gün evde kalmasını kabullenip okula göndereyim mi ? Zaten 3 gün evde salgın giderek artacak bu kış hiç riske girmeden göndermeyeyim mi ? Okuldan eve taşırsa işte o zaman hepimiz oluruz bu kaçınılmaz öyle pek kendini koruyan biri değil işin içinden gönül rahatlığı ile çıkmak çok zor göndersen tedirginsin göndermezsen eğitim durumu ortada nasıl bir yol izlemek gerek hocam? Tesekkür ederim saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Size kalmis bir sey. Havalar iyice sogudugunda, vucut direnci daha da dusecegi icin, daha agir hastalik
tablolari gorulecek.. Hastalik solunum ile bulasiyor. Dezenfektanlar, el yikamalar, kolonyalar; hepsi hikaye!!
|
|
![]() |
|
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Peki hocam direnci artırmanın bir yöntemi var midir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Direnc dediginiz sey(?) NE???
Bagisiklik mi demek istiyorsunuz? Bagisiklik icin, ya hasta olacaksiniz, ya da ASI olacaksiniz. Bu sekilde olusmus olan bagisiklik , ancak, ileri derecede "malnutrisyonlu" cocuklarda gorulebilir. Yoksa, normal beslenen ve saglikli cocuklarda bagisiklik "dusmez"!! Bagisikligin 4 sekli vardir: Innate: Tabiat tarafindan, dogumdan itibaren saglanmis olan bagisiklik. Aktif: Lenfositler, kemik iligi, dalak ve Timus da olan bagisiklik Pasif: Anne sutu, anti-Toksinler ve antikorlar. Adaptive (edinsel):asi veya hastalik gecirilerek kazanilan bagisiklik Son zamanlarin moda sacmaliklarindan; Cinko ve Probiyotikler sizi Solunum yolu hastaliklarindan korumazlar. Probiyotikler, sadece antibiyotik kullanim sonucu olusan ishallerde ise yararlar. Gerisi hikayedir, aldatmacadir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Eki 2020 Saat 02:59 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|