|
Acıl oglum icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eki 2020 Saat 23:45 |
hocam merhaba oglum 2 yaşinda 8 ayliktan beri sure gelen lenf bezi buyuklugu sorunumuz daha once doktorumuz el ile muayne eder patolojik olmadigi soylerdi.2 yas kontrolunde tekrar bezelerin kontrol edilmesini istedim cunku daha once iki doktor bezelerin buyuk oldugunu soylemisti.doktorumuz tekrar el ile muayne etti dalak buyumesi vs varmi diye yine el ile bakti. bezelerin 1 cm den buyuk olmadigini dusundugunu ve usg vs gerek olmadigini soyledi.ama yinede kan tahlili istedi.devlet hastanesine tahlilleri yapmaya goturdum bugun devletteki doktor bezelerin normalden biraz buyuk oldugunu soyledi ve hemotoloji bolumune kayit acti o an aklim basimdan gitti cok korktum.cikan kan tahlilleri ve bu hemetolog meselesinden kendi doktorumuzada bahsettim ozel hastanedeki doktorumuz kan tahlillerinin normal oldugunu bi sikinti olmadigini soyledi. Fakat diger devetteki doktor hemetolog gorsun dedigi icin,peki ozaman usg de gorelim tam boyutlari orada belli olur ona gore tekrar degerlendirelim dedi. Hocam kan tahlillerini size de yazacagim kan tahlilinde allah korusun kanser turlerinden birine yakalandigi anlasilirmi losemi lenfoma gibi cok korkuyorum kadir hocam ne olur yol gosterin. tahlilleri simdi yaziyorum hocam
|
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wbc 6.67
Rdw-sd 33 Nlr 0.58 Ba# 0.04 Eo# 0.34 Mo# 0.56 Ly# 3.62 Ne# 2.11 Ba% 0.6 Eo% 5.2 Mo% 8.4 Ly% 54.1 Mpv 7.7 Ne% 31.7 Plt 329 Rdw-cv 11.8 Mchc 36.2 Mcv 79.4 Hct 33.8 Hgb 12.2 Rbc 4.25 Hocam bunlarda referans disi rdw-sd 33.1 ne% 31.7 mcv 79.4 hct 33.8 |
|
![]() |
|
Hocam birde dustugunde fln deri alti kanamasi oluyodu purpura dedi doktor onemli bisi degl hassas kilcal damar dedi. Ama bu testleride istemiis. Bunlarda soyle
Pt% 99 % Pt ( sec ) 13.4 sn Aptt 28.8 sn Pt ( nr ) 1 inr Ferritin 35.58 Ldh 273 iu/l Tsh 1.7185 Serbest t4 1.04 Vitamin b12 389 Ldh 273 Urik asit 2.5 Hocam tum bu kan sayimlarida bi sknti varmi ne olur cok korkuyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117482 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz resmen ARANMISSINIZ!!
Niye bu konuda yazdiklarimi okumazsiniz ki!! Siz boyle mevzuyu kasidikca, ensenize daha cok tokat yersiniz. Ilk doktor isin dogrusunu soylemis... Daha hala ne diye kurcaliyorsunuz? Ilk doktorun takibinde olun yeter. Belliki (sansiniza) durust ve bilgili bir doktor.
|
|
![]() |
|
Hocam haklisiniz ben okudum yazilarinizi ama bu bezeler bir bucuk yildir gecmeyince digerleride normalden buyuk deyince endiselendim. siz kan sayimindaki bazi degerlere bakip kan hastaligi varmi yokmu degerlendiriyodunuz. Oglumun kan degerlerindede kan hastaligi yok degilmi sizin azinizdan cikan disinda icim rahat olmuyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117482 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecmezler... Gecmiyecekler!!
1 yasindan sonra; anneden gecen Antikorlar yok olduktan sonra:
Antikorlar olusana kadar ( 7-10 yas), bagisiklik Lenfatik sistem ile mikroplar ile mucadele eder. Bu lenf bezleri hem mikroplari yok ederler hemde bu arada, mikroplari analiz ederek onlara karsi antikorlar imal ederler. Aktif olduklari sure boyunca, buyuk ve ele gelmeye devam ederler. Bilhassa, ilk bir yasinda her ateslendiginde Antibiyotik kullanilan bebeklerde bu antikorlarin olusmasi cok daha uzun sure alir ve hastaliklar daha agir seyr ederler. Bagisiklik ile ilgili makale ve Forum yazilarimi IYI okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Eki 2020 Saat 18:56 |
|
![]() |
|
Tesekkurederim hocam allah razi olsun
|
|
![]() |
|
hocam kizmayin bisi daha vardi unutmusum,her iki kasigindada beze buldular bebekken benimde elime glmsti tek biyerindeki simdi brz dha buyumus nohut kadar sag ve sol kasikta var bunlarda normalmi hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|