|
Turkiyedeki doktorlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülceeslan ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gülceeslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eki 2020 Saat 20:17 |
Hocam rahatsiz ediyorum yine. Oglumla gunler suren savasimiz sayenizde bitti. 4 yildir cok guvendigim doktor 2 saate 100 ml icmeli. Toplam 800 ml almali demisti 3 aylik ogluma. Bende elimde biberon iki saate icmeyen oglumla surekli savas halindeydik..siz 24 saatte en fazla 5 kere besleyin dediniz. 4 saate 120 ml istahla icen oglumla hayatimiz duzeldi.. Sorum şu; bu doktorluk mesleginin standardi yok mudur hocam? Ayni kitaptan ayni dersleri gormuyor mu bu doktorlar? Siz yenidogan 2 saate beslenmez derken ve hakliyken bize neden 2 saat baskisi yapiliyor? Neden her doktor kendi dogrusunu dayatiyor? Ozellikle devlet hastanelerinde doktorlarla konusamiyoruz bile. Sorgulayamiyoruz neyi neden soyledigini. Ozellerde ates pahasi. Siz olmasaydiniz ben su an cocugumla istahsiz yemiyor diye doktor doktor geziyor olacaktim. Allah uzun saglikli omur versin. Cok tesekkurler
Düzenleyen Gülceeslan - 30 Eki 2020 Saat 23:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
HAYIR!! Ayni kitaptan, ayni dersleri gormuyoruz.
1- Turk doktorlari KITAP okumazlar.... Onlar "Hoca" dinlerler, ve sene sonu yaklastiginda, parmak kaldirip; "Hocam imtahanda anlattiklarinizdan soracaksiniz degilmi? Lutfen kitaptan sormayin." diyen salaklardir. Ben Tibbiye'de, daha ikinci sinifta isin vahametini anlamis ve ASLA Turk hocalarin derslerini dinlememis ve ASLA, Turkce Tip kitabi okumamis bir doktorum. Anatomi kitabim bile Ingilizce orijinal kitapti!! 2- Yeni dogan bakimi ve beslenmesi o kadar muhim bir konudur ki, bunun hakkinda tonla kitap vardir. Benim makalelerimden birinde, aylara gore bebek kac ogun beslenir, bir ogunde ne kadar verilir , hepsi yazilidir. Onlara bir goz atin. 3- Beslenmeyi birakin, Turk Prof. larinin bile "Yeni dogan Sariligi' hakkinda hicbir bilgileri yoktur. Tehlikeli "Bilirubin" seviyesinin, her gecen gun daha yukari kaydigindan bile bi-haberdirler. Bellemisler Bilirubin;17mg/dL ustu tehlikeli diye, uydurup dururlar ve bu yonde egitim verirler. NOT: Cahil, bir gun okur ve ogrenir... Salak; cahil oldugunun bile farkinda degildir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Eki 2020 Saat 20:45 |
|
![]() |
|
Gülceeslan ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gülceeslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkurler 🌸
Düzenleyen Gülceeslan - 30 Eki 2020 Saat 23:05 |
|
![]() |
|
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam çok güzel anlatıyorsunuz, çok eğlenceli ...söylemeden geçemedim mazur görün...
Düzenleyen kader - 30 Eki 2020 Saat 15:56 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|