|
D Vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mervmerv ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2020 Saat 15:13 |
Hocam Merhabalar,
35 aylık oğluma 1 yaşından sonra gelişiminde bir problem yaşamadığımız için kan ve idrar tahlili yaptırmadık ve hep sizin tavsiyelerinizle ilerledik. 1,5 yaşında d vitaminini bırakmıştık, o yüzden bir ampul içermek istiyorum artık tavsiyenize uyarak. Ancak kullanmadan önce tahlil yaptırmamıza gerek var mı hocam d vitamini ya da başka bir değerine bakılması için? Bir de doz olarak yazın güneş gördüğümüz için ailecek 1 ampul uygundur değil mi hocam? Çok teşekkür ederiz, iyi ki varsınız.
|
|
MERVUZN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119072 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Simdiye kadar hic Dvit3 ampul icmeyen bir cocukta tahlil gerekmez..
Herkesin senede 1 defa almasi uygundur. Degil "fazla" gelmesi, cogu kimsede az bile gelebiliyor.
|
|
![]() |
|
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sizi tanımadan önce kızıma içinde d vitamini de olan şuruplardan 3- 4 kez kullandım hocam. Mart tan beri de hiç vitamin şurubu içirmedim . kızım 7 yaşında ben de tahlil yaptırmadan dvit 3 ampul içirebilir miyim?
Düzenleyen kader - 03 Kas 2020 Saat 20:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119072 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepiniz icebilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|