|
Covidli hasta ilaçları. |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kıvanç
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Covidli hasta ilaçları.Gönderim Zamanı: 04 Kas 2020 Saat 21:32 |
|
Hocam arkadaşımın eşi 46 yaşlarında erkek 13 gündür evde karantinada 10. Gün ateşi çıkmış bu ilaçları vermişler öksürük ateş başlayınca
arkadaşa anlattım öksürüğü ateşi kesmeyin diye cevabı bu "Normal bir zaman değil . Normalde ben de ateşe öksürüğe müdahale etmiyorum da bu durumda bir yorum yapamam kendim ne derlerse o ." demişDüzenleyen kıvanç - 04 Kas 2020 Saat 22:01 |
|
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2020 Saat 04:11 |
|
Favipar kullansin. Gerisi Eczacinin HALT YEMESI!!
Sakin atesli durumlarda Demir ilaci kullanmayin, hastaligi azdirirsiniz. Kesinlikle oksuruk surubu kullanmasin..Oksurugu keserlerse, hastalik akcigerlere iner. Ates dusurucu SAKIN almasin. Bagisikligi kandirirlar. Bu safhada; Decort NE ALAKA!!! Akciger problemleri olanlara kullaniliyor!! Etrafindaki boyle ahmak ve cahillerle sag kalabildigine sasmak lazim. Goruyorsunuz, sadece HALK degil doktoru da, Eczacisi da, kulaktan dolma yarim-yamalak laflarla is yaparlar.. ASLA bir kitap, mecmua okumazlar. Hadi hic bir sey beceremiyorsun, bari Google amcaya sor!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Kas 2020 Saat 04:13 |
|
![]() |
|
kıvanç
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Kas 2020 Saat 09:54 |
|
Hocam arkadaşıma ilettim verdiğiniz cevabı bakın ne dedi.
" Doktor verdi bu ilaçları . Pazartesi kan tahlili ve tomografi çektikten sonra . Ciğere inmiş biraz ( daha öksürüyorken ) ama yatmayı gerektirecek kadar değil demiş bu ilaçları vermiş " Yapacak birşey yok üzülüyorum kimbilir ne kadar kişiye böyle ilaçlar verdi bu doktorlar halk anlamıyor ben lise mezunuyum anlattığım kişiler üniversite ve üst düzey güya çokda kitap okuyorlar ama nafile aklınıza sağlık hocam iyiki varsınız🤲🏻🤲🏻🤲🏻 |
|
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|