|
Çocukta covid ve beslenme |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ibrahimny
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimny
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Çocukta covid ve beslenmeGönderim Zamanı: 07 Kas 2020 Saat 11:56 |
|
Hocam covid 19 konusunda yazdığınız cevapları dikkatle takip ediyorum başından beri. Eşim(erkek) test sonucu pozitif çıktı 3 gün önce. Belirtiler başlar başlamaz evde odaları tuvaleti herşeyi ayırdık ama bugün kızım kalkamıyor boğazı ve heryeri ağrıyormuş ağlıyor devamlı. midesi bulanıyor başı dönüyor. 6 yaşında 20 kilo. Dediklerinizi uyguluyorum. Sorum şunlar
1. Henüz ateşi yok ağrı kesici versem ateşi çıkacaksa engel olmuş olur muyum? 2. Hiçbirşey yemiyor sadece azıcık su içiyor. Ne kadar böyle aç durabilir. Yada Susuz kalmış olur mu? 3. Yetişkinlerde kullanılan favicovir 6 yaşından büyük çocuklara verildiğini duydum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Kas 2020 Saat 13:16 |
|
1- Ates dusuruculerle ugrasmayin. Agrisi cok olursa, Novalgin surup (3x1) verin.
2- Izmir depreminde 3 gun gocuk altinda kalan cocuklar var! Susadiginda su icer. Visne/soda karisimini deneyin. 3- Anti-Viral ilaclar cok yeni. Kimsenin tam bir bilgisi yok ama Akciger problemleri olursa, HER yasa veririm.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|