|
ablam için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2020 Saat 16:53 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acilen, 1 ay ara ile 2 ampul icmesi sart..
PUST Turk doktor ve Laboratuvar sacmaligini goruyorsunuz degil mi!! En sonunda, 150 ustu toksik demeye basladilar.. Ama hala; Yok, "ciddi eksiklik", yok "Orta duzey eksiklik" (cevir kazi yanmasin) hesabi benim dedigim degerlere geliyorlar. Optimal duzeyi de, 80'e yaklastirmislar!! Peki; 80-100 arasi ne oluyor?? Goreceksiniz, eninde sonunda benim sizlere soyledigim degerlere gelecekler. B12 sahtekarligi'nda simdilik bir duzelme yok!! Pustlar birbirlerine hasta pasliyorlar.
|
|
![]() |
|
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam sedim ve crp değeri yükseliklği için yapılcal bişey varmı peki
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sedim ve CRP, kayda deger yuksekliklerde degil, bir sey gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|