|
Emzirme ve favicovir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
enes12 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kas 2020 Saat 20:00 |
Kadir bey merhaba.
Dün covid oldugumu öğrendim.oglum 20 aylik.hala emiyor sütüm de bu aya gore fazla geliyor.emzirmeyi birakmak veya kesmek de istemiyorum.ben de oglum da hazir degiliz kesmeye. Gece bile emiyir.emzirmeye devam ediyorum ancak favicovir ilacini kullanabiliyor muyum? Çocuğa etkisi varsa hic kullanmayayim.prospekturunde doktorunuza sorun , cocuklarda kullanilamaz diye yaziyor. Simdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Emzirmeye devam edin.
"cocuklarda kullanilmaz" lafi, ilac cocuklara verilmez demektir. Anne sutu kesilir demek degildir. |
|
![]() |
|
enes12 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar merhaba,
şu anda bende belirti yok. ilacı kullanmadım. ancak 20 aylık oğlum bugün sabah 2 kere kustu. halsiz duruyor. ona da bulaşmış büyük ihtimalle. herhangi bir tavsiyeniz var mı ? teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Takip edin, sakin ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|