Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ayakta morarma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ayakta morarma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dhurnali Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 210
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dhurnali Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ayakta morarma
    Gönderim Zamanı: 12 Kas 2020 Saat 09:07
Merhaba Kadir bey, 
36 yaşındayım 53 kiloyum ve 3 çocuk annesiyim.(Bugüne kadar çocuklarımın hastalandığına  sizin fikirleriniz bizim için çok önemli oldu. İyi ki varsınız Allah razı olsun sizden.)
İzninizle bu defa kendim için birşey danışmak istiyorum size.Son 3-4 aydır ara ara ne zaman olduğu belli olmuyor ama oturur pozisyonda iken veya ayaklarım biraz üşüdüğünde ayaklarımda , özellikle parmaklarda biraz da tarak kısmında morarma oluyor. 
Kalp ile ilgili bir sorun olabilir dediler kardiyolojiye gittim. EKG, kalp ve bacak ultrasonu ve kan tahlillerimin hepsi temiz çıktı. Endişelenecek  bir durum yok dediler. Ama görünce bazen beni korkutuyor. Sizce farklı birşey olabilir mi?Çok teşekkür ederim. 

Düzenleyen dhurnali - 12 Kas 2020 Saat 09:34
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120566
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2020 Saat 22:22
Kalp ile hic, AMA HIC alakasi yok..
Pust doktor sirf sizi yolabilmek icin, o bir suru tahlileri yaptirmis! 
Ilaveten; hissizlik ve agri da oluyorsa, "Raynaud sendromu" olabilir.
Genellikle; Soguk ortam, Stres ve asiri kaygi durumlarinda ortaya cikar. 
Soguk havalarda yun corap giyin, stres veya kaygilardan uzak durun. 
Artarsa; tansiyon ilaclari faydali olabilir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.