|
Ayakta morarma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dhurnali ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 210 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kas 2020 Saat 09:07 |
Merhaba Kadir bey,
36 yaşındayım 53 kiloyum ve 3 çocuk annesiyim.(Bugüne kadar çocuklarımın hastalandığına sizin fikirleriniz bizim için çok önemli oldu. İyi ki varsınız Allah razı olsun sizden.) İzninizle bu defa kendim için birşey danışmak istiyorum size.Son 3-4 aydır ara ara ne zaman olduğu belli olmuyor ama oturur pozisyonda iken veya ayaklarım biraz üşüdüğünde ayaklarımda , özellikle parmaklarda biraz da tarak kısmında morarma oluyor. Kalp ile ilgili bir sorun olabilir dediler kardiyolojiye gittim. EKG, kalp ve bacak ultrasonu ve kan tahlillerimin hepsi temiz çıktı. Endişelenecek bir durum yok dediler. Ama görünce bazen beni korkutuyor. Sizce farklı birşey olabilir mi?Çok teşekkür ederim. Düzenleyen dhurnali - 12 Kas 2020 Saat 09:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalp ile hic, AMA HIC alakasi yok..
Pust doktor sirf sizi yolabilmek icin, o bir suru tahlileri yaptirmis! Ilaveten; hissizlik ve agri da oluyorsa, "Raynaud sendromu" olabilir. Genellikle; Soguk ortam, Stres ve asiri kaygi durumlarinda ortaya cikar. Soguk havalarda yun corap giyin, stres veya kaygilardan uzak durun. Artarsa; tansiyon ilaclari faydali olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|