|
Korona belirtileri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gmzblt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kas 2020 Saat 07:44 |
Hocam birkaç gündür kuru oksurugum vardı.dun vücudumda kırgınlık yorgunluk başladı.atesim var gibi hissediyorum.gozlerimde falan özellikle.ama olctugumde yok.covid olabilir miyim.ilac kullanmak istemediğim için test yaptırmak istemiyorum.pozitif çıkarsa ve ilaç verirlerse psikolojik olarak kullanırim gibi geliyor.
2 buçuk ve 7 yaşında çocuklarım var.2bucuk yaşındaki oğlumda kuru öksürük var 2 gün iştahsızlık oldu geçti.kizimda ve eşimde bir belirti yok. birkac gün evde izole olup belirtiler geçmezse o zaman test yaptırmak mantıklı geliyor.ne önerirsiniz hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Solunum guclugu olmadigi surece, sakin hastanelere gitmeyin.
|
|
![]() |
|
Gmzblt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam test sonucum pozitif çıktı.persembe günü belirtilerim başladığından beri izoleyim.sadece aile içinde çocuklar ve eşimle temas halinde tüm.simdiye kadar maske vs takmadım.hatta çocuklarla beraber bile uyuduk.bundan sonra maske takayım mi bı anlamı var mı.bulastiysa 4 günde bulaşmıştır diye düşünüyorum.sukurki çocuklarında bir belirti yok.ama eşimin bugün baş ve sırt ağrısı oldu.biraz önce hastaneden gelip favira 200 mg ilaç verdiler eşim ve bana.kullanmak istemiyoruz.benim bel ve bacak ağrım birde oksurugum var.ne önerirsiniz hocam.kafamiz çok karisik
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilac kullanmayin, atesiniz olmadigi surece, ev icinde maske de gerekmez.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Kas 2020 Saat 03:30 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam karantinam bitti.sukur ilaç kullanmadan atlattık eşimle birlikte.cocuklardada herhangi bir belirti olmadı.ins bundan sonra da olmaz.2 gün oldu karantinam biteli.10 gün boyunca vitamin ve aspirin kullandık sadece.2 gündür asprin almıyoruz ve 2 gündür başım ağrıyor.daha doğrusu zonkluyor.sabah kalktığımda iyiydi.ogleden sonra tekrar başladı.egilip kalkınca ve ayaktayken çok zonkluyo.cok yavaş yürüyorum mecburen.ayaktayken kafamı oynatmaya korkuyorum.vitamin ve asprini kestigimiz için mi oldu acaba
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu devrede, aspirin ve vitaminlerin bir faydasi olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|