Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kasıkta lenf şişmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kasıkta lenf şişmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
iparkatre Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 110
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı iparkatre Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kasıkta lenf şişmesi
    Gönderim Zamanı: 17 Kas 2020 Saat 20:53
Merhaba Kadir bey. Geçen gün kontrast madde alerjisi için yazmıştım size. 100 ml kodaq 300 mg verilmiş ve yan etki olarak vücudum kızarmıştı. Bugün 6. gün ve hala karın ve üst bacak bölgemde hafif kızarıklık var. Allerseti bugün bitirdim. Dün sabah kasıklarımda lenf düğümleri vardı bir sürü. Bugün sanki hafif büyümüş gibi geldiler. Dışardan bakınca epey belli oluyorlar. Ağrısızlar. Alt karnımda hafif ağrı oluyor. İdrara sıkışmış hissediyorum ama idrar çıkışı çok olmuyor. Bugün idrar tahlili yaptırmıştım. Normal dışı çıkan değerler; dansite 1014, eritrosit mikroskobi 6, lökosit mikroskobi 6, lökosit +1 pozitif. Siz nitrit negatifse iye yoktur diyorsunuz, nitrit negatif. Bu durum da ilaca alerjik bir tepki olabilir mi? Ben dün sabah farkettim ama belki de yavaş yavaş büyüdüler, bilemiyorum. Google’a baksam kesin kanser çıkar, size sormak istedim o yüzden. =) 
Arkadaşımın annesinde de bu ilaca alerji oluşmuş ve iki haftayı bulmuş tamamen geçmesi. Herhangi bir test yaptırmalı mıyım? Sinirlerimi bozuyor artık.

Düzenleyen iparkatre - 17 Kas 2020 Saat 20:54
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119040
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kas 2020 Saat 23:46
Hicbir sey yapmayin. Hepsi kendiliginden gecer.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.