|
Diş ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslaktas ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kas 2020 Saat 00:10 |
Hocam merhaba iyi akşamlar kusura bakmayın öncelikle daha önceki sorularda aradim ama bulamadım. Kızım 6 aylık bugun sürekli ateşi çıkıyor 38 yada 37.7 felen oluyor ve bu kaç gündür gun uyurken değil ama gun içinde yatırdığım zaman hafif öksürüyor tükürdüğünü mu yutamiyor tam anlamadım. Yoksa hastamı anlayamadım ama keyfi yerinde gülüyor oynuyor ve yarın 6 ay aşımiz var sizce yaptırayım mı bu durumdayken. Bu arada alt dişlerimiz 4 bucuk aylıkken çıkmıştı. Tesekkur ederim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocuklarda; 38 ustune ATES diyoruz.
Asiyi yaptirin. Sut disleri cikarken "ates" yapmazlar. Eski Turk doktor uydurmasidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|