|
tatanoz aşişi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ara 2020 Saat 00:01 |
merhaba kadir bey ben doğum yapalı 3 ay oldu ikinci gebeliğim ilki 2016 yılında Aralık ayında oldu ilk gebelikte tatanoz aşılarını oldum gebelik sonraki aşı sinida oldum ancak ikinci gebelikte hamile iken devam tatanozu olacaksın dediler bir kere oldum birde doğum sonrası gel dediler ancak şuan koroNa dan herkes yıkılıyor gitmedim önceki aşılar korurmu doğum sırasında bir risk olsa şimdiye belli olurmu mutlaka olmalımiyiz. özel hastanede sezeryan doğum her ikisinde oldum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyle sacmalik OLMAZ.. Hayatinda , hic Tetanos asisi olmamis bir sahisa bu sekilde asi yapilir.
Ayrica da; "gebelik oncesi" asisini anladik ta, "gebelik sonrasi" asi ne demek??
Ilk gebelikte vurulan Tetanos asisi sizi 5 sene (2021 yili dahil korur) Bosverin, bu salaklari dikkate almayin. |
|
![]() |
|
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunları olursan ömür boyu korur dedi tekrar gebe kalsan bile tatanoZ Olmasın demişti teşekkürler kadir bey. birde kızım salı günü 4 yaşını bitirecek sağlık ocağı para. tesi aşısı geliyor getirin dedi bir gün önce aşı olunmaz biliyordum ama sorun olurmu açıkçası bu aşıları yazın yaptırmak istiyorum evde okula gitmiyor yaza kadar beklesem risk almış olurmuyum Covit zamanı sağlık ocağı hastane pek gidesi gelmiyor insanın ama aşıların öneminde biliyorum yağmurdan kaçarken Toluya yakalanmak istemiyorum çocuklarla teması olmazsa yaza kadar su çiçeği vs salgın hastalık kendi kendine yinede olma ihtimali varmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
HAYIR.... Sadece 5 sene koruyucudur. Dedim ya... Salak bunlar..
Sucicegi asisi hala yapilmadi mi??? 1 yasindan sonra yapildi ise, ZATEN 2. doz gerekmez..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu ikinci doz sizin aşı semanizdada vardı diğer 4 yaş aşılarinin hepsini yaza kadar beklersem bir sorun olurmu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sucicegi 2. dozu (simdilik) gerekmez. Gerekcesini yuzlerce kere yazdim, ilgili makale ve sabit Forum yazilarini
okuyun. Yuz bin kere anlattim. Bu asi: 4-6 yaslar arasinda yapilabilir. 4 yas biter bitmez yaptirmak zorunlugu yoktur. Turk saglik calisanlarinin hicbirinin asilar hakkinda hicbir bilgileri YOKTUR. Tamami; emir-komuta zinciri ile asi uygularlar. Zerre kafalari calismaz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|