|
Kulak akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eyslyrt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ara 2020 Saat 13:36 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak kiri.. Sadece serce parmaginizin gittigi yere kadar temizlik yapin.
|
|
![]() |
|
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba duştan sonra kulak temizliği yaparken sol kulağımdan resimdeki gibi ince zara benzeyen yaklaşık 1,5 cm uzunluğunda iki şey çıktı nedir bu hocam? Kulağımda basınç hissediyorum biraz . Korkuyorum .
Bu arada 1 yaşında anne sütü alan kızım var iliadin damla düşündüm ancak emzirdigim için daha önce bir KBB doktoru kullanamazsın demişti. http://m.YollaYap.com/eusd/1607888691815.jpg [/IMG][/URL] Düzenleyen esşi - 14 Ara 2020 Saat 00:19 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kurumus kulak kiri. Serce parmagizin gittigi yere kadar temizlik yapin.
Iliadin, hamile iken bile kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|