|
Hazımsızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ara 2020 Saat 23:31 |
Kadir hocam merhaba,
Uzun zamandır açken de tokken de mideden gelen gazı çıkaramadığımı fark ediyorum. Göğüs kaburgalarımda sanki bir ayva yemişim yutamamışım gibi bişiy duruyor. Çok afedersiniz ama geğirmek istiyorum, geğiremiyorum Bu da nefesimin daralmasına neden oluyor. Epey uzun zamandır devam ediyor bu durum. Aynı zamanda göğüs kemiklerimde çok rahatsız etmeyen hafif bir ağrı hissediyorum. Ağzıma acı su gelmesi, veya yemek borusunda yanma gibi bir his yok. 39 yaşındayım, kadınım. İnternette araştırınca yumurtalık kanserlerinde hazımsızlığın çok önemli bir belirti olduğu yazıyor. Kadın doğum uzmanına en son 2.5 sene önce gitmiştim hocam. Sizce kadın doğum uzmanına mı gitmeliyim? Yumurtalık kanseri bu şekilde belirti verir mi acaba? Ailemizde yumurtalık kanseri yok. Sadece dayım kolon kanseri tedavisi gördü. Bu arada ben uzun yıllar polikisti overden dolayı doğum kontrol hapı kullandım. Sanırım over kanserinde koruyucu özelliği var. Hocam nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Bu gazı bir türlü çıkaramamak, göğüs bölgemde takılıp kalması neden olabilir? Çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117417 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Safra kesesi problemi olabilir. Iyi bir Dahiliye doktoru gorsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|