|
Tsh hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cngzla ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2020 Saat 01:18 |
Hocam merhaba,
Nasılsınız umarim iyisinizdir. 02.10.2020 tarihinde doğum yaptım tsh yuksekligi nedeni ile 50 mcg etyrhox ilac kullaniyordum. En son lab sonucumda TSH:1.10 ,t3: 3.14 t4:0.94 cikti.Gebelik boyunca ilaca ragmen tsh degerim 2.20 üzerinde cikardi. 2019 aralik ayinda bir düşük yaptım o donemde ilac kullanmiyordum degerim 3.25 idi. Sorum şu; geçenlerde bir prof dr tiroid ilacinin kullanımınin t4 degerine bakılarak verilmesor gerektiğini tsh degerinin yuksekligi ve düşüklüğü.onemli degil dedi. Bu durumda ben bosunami ilac kullanıyorum. Mememde fibroadenomlar var ve o doktorumda kesinlikle bu ilaci almam gerektiğini aksi halde o hormonun bu fibrokistik yapıları etkilediğini söyledi ben kafam cok karışti. sizce ne yapmalıyım? Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117351 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru durust bir Endokrin doktoruna gidin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|