Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KKK-KPA-SU ÇİÇEĞI AŞISI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

KKK-KPA-SU ÇİÇEĞI AŞISI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Melekaksuu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 57
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melekaksuu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: KKK-KPA-SU ÇİÇEĞI AŞISI
    Gönderim Zamanı: 21 Ara 2020 Saat 16:45
Hocam iyi gunler.benim kızım 1 yaş 8 günlük
bugün aşı için götürdügümde 3 aşı yapacagını söyledi hemşire.
Aslında kendimden emin sekilde gittim 2 tanesini yaptırıp, su çicegini bikac ay erteletecektim..bunu söykedigimde olur mu oyle sey biz kafamiza gore yapmiyoruz ki,bize belli tarih veriyorlar diye guzelce  anlatırken aşıları hazırladı bile ;)
2 kol bir bacaktan yapıldı.okadar kendinden eminlerki bizi dinleyen yok hocam.şimdi sorum şu,sıkıntı olabilecek bir durum var mı.siz iki bacak 3 aşı var birini sonra yaptırın demişniz bir cevabinızda.kollardan olması problem degildir umarım
Teşekkur ederim şimdidenSmile

Yukarı Dön
Melekaksuu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 57
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melekaksuu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2020 Saat 17:16
Bu arada hocam 5 aydır Türkiye de su çiçeği aşısı sıkıntısı varmış.aşı olamayan bircok bebek var.hatta hemşire bugun bana ,elimde 1 tane var şanslısın deyince anlamamıştım ben.bu konuda bir bilginiz var mı?

Düzenleyen Melekaksuu - 21 Ara 2020 Saat 17:53
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119992
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2020 Saat 19:46
Turkiye'de saglik islerinin hangisi "AKIL" yolu ile halledildi ki, simdi halledilsin?? 
Bu isler, Turkiye'de;daima "emir-komuta zinciri" ile yapilir. Ilim, veya kitap okuyarak is yapmak, Turk saglik
sistemini bozar! Ancak en tepedeki "zat-i muhterem" zahmet edip bir iki sey okursa, alttakilerde onu o 
zaman  uygularlar. 

Kolay is degildir, Turk vatandasi olmak!! 
Turk yetkililer ASLA, Turkiye'de kac cocuk dogdu, bunlarin kaci 1 yasina varabilecek, kac adet Sucicegi asisi
gerekecek, bunlari dusunebilecek kapasiteye sahip degillerdir.  

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Ara 2020 Saat 19:49
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.