|
Covid ilaç |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melek4242 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2017 Konum: karatay Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ara 2020 Saat 15:37 |
Merhaba hocam,annem 68 yasinda covid pozitif çıktı.5.gununde biraz öksürük,halsizlik ve iştahsızlık var,bunların dışında iyi.Hastaneden gelip muayene edip Mucunex,avelox,kordexa ilaçlarını vermişler.Bir kaç defa arayip içmesi gerekiyor demişler.Ilac kullanılmaması gerektiğini biliyorum ama büyükler anlamiyor.Bu ilaçların bir zararı olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mucunex: digerleri neyse de, bu ilaci SAKIN kullanmasin..
Avelox; antibiyotik... Viruslar uzerine en ufak bir etkisi yoktur... Barsak florasini bozup, ishalleri baslatabilir. Kordexa; Kortizon dur. Bu safhada, bagisikligi BASKILAR VE fayda yerine zarar verir!!! Belli ki; aylar sonra, hicbir ise yaramayan Klorokin kullanmaktan vazgecebilmisler.. Remdesivir, ve diger anti-Virallerden de, vazgecmisler.. Biliyorlar, bizim halkimiz ilac yutmasini cok sever, ne yapacaklar, iste boyle hicbir ise yaramayan, bilakis zararli olabilecek ilaclari suursuzca kullanirlar. Bunlar tamamen halki kandirmak, gazini almak icin uygulanan sarlatanliklardir. Ben sizlere, ilk gunden beri; "ILAC KULLANMAYIN" diyorum.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Ara 2020 Saat 19:14 |
|
![]() |
|
melek4242 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2017 Konum: karatay Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
Çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun.Ben söyleyene kadar bu aksam içmiş,bir daha içme dedim.Antibiyotigi devam etmegi zaman bir şey olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates yoksa, NE Antibiyotigi??
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
Merhaba hocam ,annem yukarıda verilen ilaçları birakti,içmedi.Suan sadece halsizligi var.Bir şey daha soracaktım hocam kan sulandırıci igne hakkinda bilgim yok.Doktor anneme kan sulandirici iğne vermiş.Kullanmali mı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin ha!! Ancak, hastaneye yatacak kadar AGIR hastalarin BAZISINDA, gerekebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|