|
Dudak kuruması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bsarıkaya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 196 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bsarıkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ara 2020 Saat 16:34 |
Hocam, kendimle ilgili danışmak istiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim. 37 yaşında bayanım. Özellikle alt dudağımın dış kısmı yaz-kış kuruyor, deri kalkıyor, koparıyorum çoğunlukla ben de. Tırnak yeme alışkanlığı gibi huy oldu bende, sürekli dudağıma gidiyor elim. Şekli değişti artık, çizgisi belli değil yani, kötü görünüyor, kanıyor, yara oluyor. Sedef hastalığım da olduğu için fazla kuruyabileceğini söylemişti doktor, hametan önerdi ama pek işe yaramadı, hafif nemlendi sadece. Önerebileceğiniz bir ürün var mıdır? Daha etkili ağır olabilir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Hametan" NE alaka!!! Tabiiki de hicbir ise yaramaz..
ChapStick kullanin. Kurudukca surun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Ara 2020 Saat 19:17 |
|
![]() |
|
Bsarıkaya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 196 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bsarıkaya
Hocam yazdığınızdan bu yana kullanıyorum, kuruması geçti gibi, daha iyi durumda. Ama şekli kırmızılığı kaldı böyle. Düzelmez mi acaba, çok mu tahrip etmişim?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bsarıkaya
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Devam edin. O tahrip olmus deri tabakasi degisecek ve alttan yeni (guzel) deri gelecek. Asagi yukari; 2-3
hafta alir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|