| 
 | 
| Emzirirken. | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| Emineylm   Üye   Kayıt Tarihi: 01 May 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Emzirirken. Gönderim Zamanı: 30 Ara 2020 Saat 18:40 | 
| 
   Hocam emzirırken sigara ıcılıyorsa emzirme bırakılmalı mıdır.
 Emzirırken ıcılen sigara direkt anne sutune mı gecer hocam.  Eger emzirme döneminde sıgara ıcılıyorsa alınacak önlemler nelerdir  Sevgiler.  | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119414 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(1)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 30 Ara 2020 Saat 18:45 | 
| 
   "emzirirken" kastiniz nedir??  Bebek memede iken sigara icmek mi?? Emziren annelerin, sigara icmesi mi??  Bebegin yaninda, veya bebek memede iken, ASLA sigara icemezsiniz....  Bebekten uzak, balkona cikip, icebilirsiniz. Ayni odada bile icemezsiniz, ayrica, ustunuzde sigara kokusu  bile olmamalidir, yoksa bebek ilerde kesin sigara tiryakisi olur.  Ancak bu sartlarda sigara icebilirsiniz.  Sigaranin NESI anne sutun gecermis???  Anne sutunden sigara dumani mi cikiyormus??  Kim sacmaliyor bunlari?? Anne sutu, bebegin midesine gidiyor!! Solunum yollarina degil!  | |
|  | |
| Emineylm   Üye   Kayıt Tarihi: 01 May 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 30 Ara 2020 Saat 20:29 | 
| 
   Hocam emziren annenin sigara ıcmesı olarak sordum tabı ki yanında degil hatta sıgara icerken farklı bir kıyafet giyerek onlem almaya calisiyorum ellerimi yıkıyorum kesinlikle dumana maruz kalmamasını salıyorum. Tamamen sizin dedıgınız saetlar da bile ıcılse Ama yinede cocugun sigaradan etkileneceğini soyluyorlar butun zararlı nikotin vs sutte ki kaliteyi etkileyip ona gectıgını soyluyorlar. Sizin fikrinizi bu yuzden sormak istedim hocam 
    | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119414 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(1)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 30 Ara 2020 Saat 23:50 | 
| 
   Palavra.. Literaturde, sadece 1 yazida, anne sutunun yag oranini azalttigi gibi bir yazii vardir ama hic teyid  edilmemistir.  Tabii HIC icmemeniz ideal olani ama, bir kac defa basima geldi, bazi anneler sigara icebilmek icin bebegi  memeden kestiler. Mama vereceginize, sigarali anne sutunu vermenizi tercih ederim.  | |
|  | |
| aleynaaa   Katılımcı Üye   Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 31 Ara 2020 Saat 19:25 | 
| 
   bende cips cok yedim hamilileğimde herkes kızıyor ama canım cekiyor ne yapsam önleyemedim acaba onunda cok zararı olmuşmudur son 1 ayım bari artık yemeyim dedim ama bugün yine yedim:(
    | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119414 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(1)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 01 Oca 2021 Saat 00:09 | 
| 
   Her hangi bir hastalik veya kimyasal madde, bebege bir zarar verecek ise; sadece ilk 4 ayda verirse verir. 4. aydan itibaren bebege hicbir sey zarar vermez.. AMMMMA..... Sizin icin asiri tuzlu gidalar, odem veya tansiyon yukselmesi yapabilir, size zararli olabilir.  | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |