Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kusma ishal ..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kusma ishal ..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
orhantugba Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 349
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kusma ishal ..
    Gönderim Zamanı: 02 Oca 2021 Saat 01:07
Hocam merhabalar.. 8 yaşında ki kızım 25 kilo 126 cm .. ateşi hiç olmadı ilk gece kalktı ve çok kötü kokulu kustu peşine hemen şiddetli ishal başladı sonra bariz bir rahatlama oldu akşama kadar da iyi kötü yedi icti uyudu ben herhangi bir ilaç ta vermedim yediği içtiği dokunmustur dedim .. 10 uyumuştu gece 12:30 da tekrar yüksek sesli geğirerek aniden kustu yine çok kötü kokuluydu böyle olunca da kafam karıştı yani bu viral bir enfeksiyon oluyor omzaman hocam .. su kaybı olmuyor gibi çünkü sadece 2 kez kustu .. birde hocam ateş olmamasi çok tuhaf çocukta sadece ishal geldiği zaman hafif karın ağrısı oluyor .. şimdilik doktorluk bir durum varmı sizce hocam birde çocuklar da Corona belirtisi olabilirmiş böyle olmasi diye duymuştum doğruluk payı varmidir ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 121190
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2021 Saat 03:03
Ishal basladiktan sonra, kusmaLAR devam ederse, Viral ishallerden biri olabilir. 
Gazi cikmis Kola , yariyariya hazirlanmis, Soda/Visne suyu verin. 
Yukarı Dön
orhantugba Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 349
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2021 Saat 17:42
Hocam bugün de şiddetli bir ayak ağrısı oldu tek ayağı ağrıdı ilaç verdim gecti sanirim viral enfeksiyon oraya da vurdu benim anlamadığım ateş neden çıkmadı ateşsiz hastalık mı olur hocam hem kusma hem ishal hem kas ağrısı ama ateş yok çok ilginç bir durum gibime geldi ... İştahta azamla dışınds keyfi de çok iyi enerjisi yerinde koşup oynuyor şaşkınım ...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 121190
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2021 Saat 18:42
Bakteri veya Virus; barsak icinde oldugu surece, ates olmaz!! 
ANCAK; dokularda  istila olursa, veya olusan toksinler kana karisirsa, o zaman ates cikar. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.