|
Kusma ishal .. |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
orhantugba
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kusma ishal ..Gönderim Zamanı: 02 Oca 2021 Saat 01:07 |
|
Hocam merhabalar.. 8 yaşında ki kızım 25 kilo 126 cm .. ateşi hiç olmadı ilk gece kalktı ve çok kötü kokulu kustu peşine hemen şiddetli ishal başladı sonra bariz bir rahatlama oldu akşama kadar da iyi kötü yedi icti uyudu ben herhangi bir ilaç ta vermedim yediği içtiği dokunmustur dedim .. 10 uyumuştu gece 12:30 da tekrar yüksek sesli geğirerek aniden kustu yine çok kötü kokuluydu böyle olunca da kafam karıştı yani bu viral bir enfeksiyon oluyor omzaman hocam .. su kaybı olmuyor gibi çünkü sadece 2 kez kustu .. birde hocam ateş olmamasi çok tuhaf çocukta sadece ishal geldiği zaman hafif karın ağrısı oluyor .. şimdilik doktorluk bir durum varmı sizce hocam birde çocuklar da Corona belirtisi olabilirmiş böyle olmasi diye duymuştum doğruluk payı varmidir ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2021 Saat 03:03 |
|
Ishal basladiktan sonra, kusmaLAR devam ederse, Viral ishallerden biri olabilir.
Gazi cikmis Kola , yariyariya hazirlanmis, Soda/Visne suyu verin.
|
|
![]() |
|
orhantugba
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2021 Saat 17:42 |
|
Hocam bugün de şiddetli bir ayak ağrısı oldu tek ayağı ağrıdı ilaç verdim gecti sanirim viral enfeksiyon oraya da vurdu benim anlamadığım ateş neden çıkmadı ateşsiz hastalık mı olur hocam hem kusma hem ishal hem kas ağrısı ama ateş yok çok ilginç bir durum gibime geldi ... İştahta azamla dışınds keyfi de çok iyi enerjisi yerinde koşup oynuyor şaşkınım ...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2021 Saat 18:42 |
|
Bakteri veya Virus; barsak icinde oldugu surece, ates olmaz!!
ANCAK; dokularda istila olursa, veya olusan toksinler kana karisirsa, o zaman ates cikar.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|