|
Ağrı Kesiciler Hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
enorton1903 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enorton1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Oca 2021 Saat 12:30 |
Hocam merhaba size genel olarak evde baş ağrısı için hangi ağrı kesicileri kullanmalıyız onu sormak istiyorum.
NSAİ grubu ağrı kesicilerin yol açtığı mide ve sindirim sistemi problemleri yüzünden sadece ABD'de senede 7500 ölüme sebep olduğunu okudum geçen gün. Benim de bir çok ağrı kesici mideme dokunuyor. Mümkün olduğunca almamaya çalışıyorum ama diyelim başımız çatlayacak gibi ağrıyor. Parol mu alalım yoksa Novalgin mi? En az zararlı olan hangisidir? Şuanda bir arkadaşım Covid geçiriyor mesela başım kopacak yerinden diyor, ateşi yokmuş parol alıyormuş. O da fayda etmedi dedi, bu tür durumlarda covid olursak ağrı kesici ne kullanalım. Çok teşekkür ederim tüm emekleriniz için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120933 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben sahsen; Novalgin tercih ediyorum..
Novalgin aleyhindeki yazilar; cok yuksek dozlarda ve uzun sureli kullanimlar icindir. 2-3 gun, gunde 3-4 tane almakla bir sey olmaz. Esas dava, UCUZ ilac olmasindan!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|