|
Kanlı idrar |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
alev-kerem
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 521 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kanlı idrarGönderim Zamanı: 06 Oca 2021 Saat 19:54 |
|
Hocam merhabalar 39 yaşında kadınım. Bu sabah kanlı idrara çıktım. Rengi açık kırmızı . Ateşim olmadı. Karın sırt bel ağrısı var. İdrarda koku yok. Kusma iştahsızlık yok sadece midem bulanıyor. Sık idrar durumum yok. İdrarın sonunu hissediyorum. 6 sene önce İdrar kesesi enfeksiyonu diyip monurol şase vermişlerdi sık hastalanan biri değilim. İdrar tahlili veremedim. Bol bol su içiyorum kanama gözle görülür azaldı. Bu saate kadar bekledim kendiliğinden geçer mi yoksa monurol veya pyeloseptil içeyim mı? Saygılarımla..
|
|
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2021 Saat 21:42 |
|
Ufak bir tas dusurmus ve idrar yollarini cizmesi sonucu kanama olmus olabilir. Bu durumda, AGRI olmasi
sarttir. IYE veya Sistit olsa, idrar yaparken agri olur.. Agri+Kanama= Daima tas anlamina gelir. Kanama gectiginde, agri da gecti ise, bir sey yapmaniz gerekmez. Agrisiz kanama: Tumor arazidir. Hic agri olmadan kanama olur. Bu bilgiler altinda tekrar degerlendirin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|