Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Düşme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Düşme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 329
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Düşme
    Gönderim Zamanı: 11 Oca 2021 Saat 20:37
Kadir bey 31 aylık bebek yarım saat önce sandalyenin üstünden düştü. Babası yanındaydı ayağını boşluğa basmış düşmüş ilk kolunun üstüne düştü kafası ondan sonra çarptı yere diyor yer mermer. Hemen ağlamaya başladı ben kucağıma aldım gözler kapalı bayağı bir ağladı gözünü bi aç dedim hiç açmadı sonra sustu hiç tepki vermiyordu bayıldı mı noldu diye çok korktum sonra kalkıp banyoya doğru götürüyordum yüzünü bi yıkayalım bayıldı mı derken yüzümü yıkamayın dedi. Ama ben çok endişelendim hiç bayılan görmedim bu şekilde kısa süreli bayılmış olabilir mi sonrada onbeş dk içinde uyuyakaldı sabah 9 da uyanmıştı gündüz uyumamıştı ağlamanın etkisiyle mi uyudu düşmeden mi bilmiyorum siz uyutmamak gibi bişey yok dediğiniz için engel olmadım uyudu hemen. Bir sorun olursa nereden anlarım dedesi doktora gidelim diye çok ısrar ediyor ben tomografi çekerler gerek yok dedim ama. Bu şekilde ..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117887
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2021 Saat 22:10
Hic bir sey olmaz... Bingildak henuz kemiklesmedigi icin, kafatasi esnektir. 
Kafatasinda catlak olsa bile bir sey olmaz. 
Ancak, "cokme kirigi " olurda, beyine baski olursa, o bolge ile ilgili belirtiler ortaya cikar. Ancak o zaman, bazi
tetkiler gerekir ve gerekiyorsa, ameliyat edilir. 
Bu arazlar da, 48 saat icinde ortaya cikarlar. 
Gozlerde kayma, goz bebeklerinde farkli genislikler, havale gecirme, vesaire... 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Oca 2021 Saat 22:11
Yukarı Dön
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2021 Saat 08:28
Kadir bey uyurken havale olduysa nasıl anlayacağım gece yanında yatarken ufak ufak elleri kıpırdıyordu. Soğuk havale TARİŞ bir şey olmuş olabilir mi nasıl bileceğim beyinde bir sorun oluştu da olduysa böyle bir şey tekrarlar mı 48 saat içinde

Düzenleyen Feyza13 - 12 Oca 2021 Saat 08:30
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117887
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2021 Saat 18:37
Hayatinizda hic "Havale" gordunuzmu???  Yatak zangir zangir titrer..
Ayrica da, benden hala DAHA NASIL bir cevap bekliyorsunuz?? 
Ne gerekiyorsa, o bilgileri yukarda yazdim. 
Yukarı Dön
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2021 Saat 20:12
Saçma bir soru olmuş kusuruma  bakmayın Kadir bey fazla telaş yaptım sanırım sizi de meşgul ettim 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.