|
sistit kendim içim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tuna77 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Oca 2021 Saat 16:06 |
Kadir Bey; 39 yaşındayım 5-6 günden beri idrarda yanma sık sık idrara çıkma idrarımı yaparken ağrılarım var. Evde pyoloseptly vardı 5 adet onu içtim ama geçmedi hafifledi kasıklarımda ağrı yeşil sarı akıntı ve mantar şikayetimde var 1 yıldır ara ara mantar akıntı tedavisi görüyorum en az 5 dr gittim verdikleri ilaçlar hafifletti geçirmedi mantar şikayetimi. Ne önerirsiniz kayseride yada ankarada tavsiye edebileceğiniz kadın doğum uzmanı varmı? Sistit için ne kullanabilirim Her sorumuza sabırla cevap veriyorsunuz 3 çocuğumu sayenizde ilaçsız büyüttük.Birinci çocuğumu astım ilaçlarından yıllarca vurulduğu aylık iğneden kurtardınız.Hakkınızı helal edin
|
|
77
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118567 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mantar enfeksiyonlari; asiri temizlik ve/veya asiri uzun sureli Antibiyotik kullanimlari sonucu olusur.
Turk doktorlarinin HER, IYE teshisine kanip da, Antibiyotik kullanmayin. Kuruyemisciden, yarim kilo Cranberry alin ve hergun, 1 corba kasigi kadarini, yiyin. Ayrica, sabunlu sicak su kuvetine oturun.
|
|
![]() |
|
sen81 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Hocam merhaba,inatçı genital mantar için borik asit kullanımı öneriliyor.Bu konudaki fikriniz nedir acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118567 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir Eger mantar ise!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|