|
Bogaz enfeksiyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eladur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Oca 2021 Saat 01:19 |
Doktor bey ıyi günler dilerim. Benim kızım 3.5 yaşında ve 1 yıldır her ay mutlaka hastalanıyor. Bogaz ağrısı ile başlayan şikayetleri ateşli kusma olarak devam ediyor. Bu ay yapılan tahlillerinde crp 170 wbc değerinin normal sınırlarda , strep a testinin negatif çıkması sayesinde antibiyotik kullanmadı. Ama nerdeyse bir ay antibiyotik bir ay calpol veya ibufwnle yaşıyoruz. 2 aydır bactobilis kullandirdim. Sizin yazılarınızdan ateş dusuruculeri çok kontrollü veriyorum ama her ay tekrarlaması insanı korkutuyor. Bu döngüden nasıl kurtulabilirim .sebebi ne olabilir .değerli bilgilerinizi hastalıklardan koruyabilme adına paylaşırsanız çok memnun olurum .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117759 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 yasdan evvel; Strep-A gorulmez.
CRP'ye kafanizi takmayin. CRP ile ilgili yazilarimi okuyun. Hicbir ilaci kullanmayin. Ates+WBC dusuk olmasi; Viral enfeksiyon demektir, Antibiyotik kullanmayin. Bu yas icin; WBC:15.5 ustune antibiyotik gerekebilir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Oca 2021 Saat 03:20 |
|
![]() |
|
Eladur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iyi günler dilerim öncelikle. Crp konusunda içim rahatladı teşekkür ederim. Streep a derken Beta mikrobu olarak kastemeye çalıştım. Bu yaş grubunda beta mı olmaz acaba yanlış mı anladım? Ilaç 38 buçuk ve üstü olana kadar vermemeye çalışıyorum. Ama inanın çevremden hemen ilaç ver toparlasin, ince giydirdin, soğuk yedirdin hasta ettin yorumlarına maruz kalmak çok zor . Ne yapacagimi şaşırıyorum. Her ay ateşlendiği için cocuk dr u olmayan bir dr dan akdeniz anemisi olabileceği yorumunu aldım. Eskiden ateşe bağışıklığı yükseltiyor diye sevinirken korku aldi. Sizce kötü bir hastalığın habercisi olabilir mi, bağışıklıni nasil yukseltelebilirim korurum . Hangi yazınızdan faydalanabilirim. Sağlıklı günler dilerim |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|