|
tırnak derileri |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
gul78
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: tırnak derileriGönderim Zamanı: 22 Oca 2021 Saat 16:10 |
|
Kadir hocam merhaba, Benim çok kötü bir alışkanlığım var tırnak dibi ve yanlarındaki derilerimi kopartıyorum hatta bazen elimle kopartmayı başaramadıklarımı cımbız gibi sert cisimlerle kazıyıp kopartıyorum. Hatta kenarını ve dibindeki etini koparttığım bir tırnağımda sanki hafif bir morluk oldu.Sonrasında çok pişman oluyorum ama her seferinde yine yapıyorum. maniküre gidiyorum o zaman daha da kötü tırnak yatağındaki derileri sürekli kazıyorum. böyle durumlarda baticon sürüyorum. mikrop kapmaması ve bu derilerin iyileşmesi için kullanabileceğim bir krem vs var mı acaba? bir de bu derileri bu şekilde kopartmanın nasıl bir zararı olur? çok teşekkür ederim.
Düzenleyen gul78 - 22 Oca 2021 Saat 16:16 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Oca 2021 Saat 19:19 |
|
"Koparma hissi" hissettiginizde, hemen bir manikur torpusu ile o derileri torpuleyin ve Bepanthene merhem surun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|