|
8 aylık ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Oca 2021 Saat 14:03 |
Kadır bey merhaba, kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum. Kızımın atesı dun geceden beri yok. Fakat geceden sabaha kadar hıc uyumadı sureklı memede kalmak ıstıyodu yatagına koyduğum an aglayarak uyanıyordu. Memeyi emmıyo emzik gıbı agzında bekletiyordu. Hocam sabah idrarını yaptıgında idrarının cok koyu sarı oldugunu farkettm. Kesik kesik yapmadı ama yapmadan once agladı sonrasında yaptı. Sabahta ıkı bıskuvı birazcık peynir karısım yapıp yedirmek istedim midesini bulandırdı yemedi. Bol su ıcırıyorum. Memeyı de sureklı teklif ediyorum fakat her zamankı gıbı iştahlı emmıyo. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi? Eger oyleyse hastaneye gıtmelımıym. Antıbıyotık kullanmadan gecer mi? Kullanılmasa ilerleyip bobrekler zarar verir mi? Hakkinızı helal edin cok soru sordum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates sonucu ter ile su kaybi olur ve bunun sonucunda, idrar koyulasir.
Bol su verin. Kendiliginden duzelecek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|