|
SİSTİT |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tuna77 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Oca 2021 Saat 18:29 |
Kadir Bey Merhaba; 39 yaşındayım 2019 ortalarından beri vajınal akıntı mantar tedavisi görüyorum. Poşet poşet fitil krem antibiyotik iğneler oldum.akıntım kesilmiyor akıntı bir anda yumurta akı şeklinde kokusuz ama çok fazla aniden altıma çiş yapıyor şeklinde. Dr ürologa git dedi.Zaten 10 gündürde geçmeyen çiş yaparken ağrı sancı wc den çıkıyorum 2 dk sonra tekrar çişim varmış gibi oluyor.Size sordum tavsiye ettiğiniz crranbery yiyorum.Ama sancım dayanılmazdı dr gittim sabah idrar tahlili kültür verdi Kültür 3 günden çıkacak tahlil sonucumu değerlendirirmisiniz Antibiyotik gerekliyse adını siz verirmisiniz ona göre alıyım
|
|
77
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
IYE yok.. Akinti var.
Butun ilaclari kesin ve sadece, gunde:2x1 sicak su kuvetinde oturun.
|
|
![]() |
|
tuna77 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu akıntının bir sebebi yokmudur. Nereye kime gideyim.Akıntı bu kadar durulmayacak sancı yaparmı?
|
|
77
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Kadin-Dogum doktoru gordu mu??
2- Evli iseniz, siz tedavi gorurken esinizde ayni tedaviyi gordu mu?
|
|
![]() |
|
1.5 yıldır kadin dogum uzmanina 2 ayda bir gittim esli tedavide gördük smr testi temiz teşhis adı rahim iltihabı. 10 tane antibiyotik igne dahil piyasadaki fitil krem haplar kullandim hicbiri tamamen gecirmedi geri kontrole.gittigimde dr bazen boyle durumlar oluyor bununla yasamayi ogreneceksiniz dedi.Sanki bir anda altıma çiş yapiyor gibi avuç dolusu yumurta akı şeklinde akıntı geliyor.kokusuz ara sira renkli yeşil sari
|
|
77
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir baska Kadin-Dogum doktoruna daha danisin.
|
|
![]() |
|
Kadir bey geçen haftadan beri geçmeyen idrarda yanma baskı sık sık idrara çıkma 1 dakikada 3 -4 damla idrar gelmesi sıkıntılarım devam ediyor.Dediğiniz günde 2 kez sıcak su oturması crranbery yiyorum ama bir değişiklik olmadı.Dr pyolesptin ve buscopan verdi içme dediniz içmedim.ama hala çok rahatsızım.bol su içiyorum. Varmı başka bir çare ilaçları içeyimmi?
|
|
77
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir baska Kadin-Dogum doktoruna daha danisin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|