Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - SİSTİT
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

SİSTİT

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tuna77 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 190
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tuna77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: SİSTİT
    Gönderim Zamanı: 25 Oca 2021 Saat 18:29
Kadir Bey Merhaba; 39 yaşındayım 2019 ortalarından beri vajınal akıntı mantar tedavisi görüyorum. Poşet poşet fitil krem antibiyotik iğneler oldum.akıntım kesilmiyor akıntı bir anda yumurta akı şeklinde kokusuz ama çok fazla aniden altıma çiş yapıyor şeklinde. Dr ürologa git dedi.Zaten 10 gündürde geçmeyen çiş yaparken ağrı sancı wc den çıkıyorum 2 dk sonra tekrar çişim varmış gibi oluyor.Size sordum tavsiye ettiğiniz crranbery yiyorum.Ama sancım dayanılmazdı dr gittim sabah idrar tahlili kültür  verdi Kültür 3 günden çıkacak tahlil sonucumu değerlendirirmisiniz Antibiyotik gerekliyse adını siz verirmisiniz ona göre alıyım
77
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2021 Saat 18:54
IYE yok.. Akinti var. 
Butun ilaclari kesin ve sadece, gunde:2x1 sicak su kuvetinde oturun.
Yukarı Dön
tuna77 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tuna77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2021 Saat 11:33
Hocam bu akıntının bir sebebi yokmudur. Nereye kime gideyim.Akıntı bu kadar durulmayacak sancı yaparmı? 
77
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2021 Saat 18:53
1- Kadin-Dogum doktoru gordu mu?? 
2- Evli iseniz, siz tedavi gorurken esinizde ayni tedaviyi gordu mu?
Yukarı Dön
tuna77 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tuna77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2021 Saat 20:20
1.5 yıldır kadin dogum uzmanina 2 ayda bir gittim esli tedavide gördük smr testi temiz teşhis adı rahim iltihabı. 10 tane antibiyotik igne dahil piyasadaki fitil krem haplar kullandim hicbiri tamamen gecirmedi geri kontrole.gittigimde dr bazen boyle durumlar oluyor bununla yasamayi ogreneceksiniz dedi.Sanki bir anda altıma çiş yapiyor gibi avuç dolusu yumurta akı şeklinde akıntı geliyor.kokusuz ara sira renkli yeşil sari
77
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2021 Saat 01:07
Bir baska Kadin-Dogum doktoruna daha danisin. 
Yukarı Dön
tuna77 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tuna77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2021 Saat 21:50
Kadir bey geçen haftadan beri geçmeyen idrarda yanma baskı sık sık idrara çıkma 1 dakikada 3 -4 damla idrar gelmesi sıkıntılarım devam ediyor.Dediğiniz günde 2 kez sıcak su oturması crranbery yiyorum ama bir değişiklik olmadı.Dr pyolesptin ve buscopan verdi içme dediniz içmedim.ama hala çok rahatsızım.bol su içiyorum. Varmı başka bir çare ilaçları içeyimmi?
77
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2021 Saat 02:48
Bir baska Kadin-Dogum doktoruna daha danisin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.