|
Ortalıkta duran ilaçlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 327 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Oca 2021 Saat 09:47 |
kadir bey misafirliğe gittiğimizde çocuklar mutfakta bayağı bir süre oynadılar kendileri sonradan ben girdiğimde gördüm ulaşabilecekleri yerde açıkta ilaç duruyordu insanlardaki bu benim çocuğum büyüdü nasılsa rahatlığı gerçekten can sıkıyor aşırı canım sıkıldı yani bebeğim iki buçuk yaşında haberimiz yokken ilaçtan falan yuttuysa ne gibi bir belirti verir ilacın ne olduğunu bilmiyorum ama kas gevşetici olabilir emin değilim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120591 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilaclarin ortada olmasi o kadar muhim degil...
MUHIM olan, cocuklar o ilaclara erisebiliyormu ve o ilac kutularini cocuklar acabiliyormu?? Eger; Amerika'da oldugu gibi kapaklar kilitli olup, cocuklar tarafindan acilamiyorsa, veya ilaclar yuksekte ise, onemli degildir. Kapagi kolay acilan ilaclarin ortada olmasi sakincalidir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Oca 2021 Saat 18:50 |
|
![]() |
|
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 327 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet Zaten sorun orada Kadir bey paketinde değildi açıktaydı içmiş olsa belirti verir mi ben bunu öğrenmek istemiştim. Ateşleniyor o yüzden daha çok endişe etmeye başladım. Ateş yapar mı yani bu tarz bişey olsa Allah korusun nereden bileceğim normal hasta mı başka bişey mi
Düzenleyen Feyza13 - 26 Oca 2021 Saat 23:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120591 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2.5 yasinda bir cocugun erisebilecegi yerde mi idiler?
Her ilac farkli reaksiyon verir. Bu konu ile ilgili kitap: 2241 sayfa.... Hangi birini yazayim? AMA, kesin olan bir sey var!!! Hicbir ilac, yanlislikla bile alinsa, ates yukseltmez..
|
|
![]() |
|
Kadir bey 2 buçuk yaşında bebeğimin ateşi hala düşmedi bu gece üç gece oldu 39,5 karda duruyir arada biraz düşüyor dün gündüz 11 den gece 12 ye kadar hiç çıkmadı normale dönmüştü bende iyilasti sanmıştım sonra yine yükseldi şimdi de var kafası ve karnı ağrıyor Muş gece kendisi söyledi. Hiçbir ilaç vermedim sizce neyi var . Hiç hali yok ağlıyor sürekli doğru düzgün uyuyamadi
|
|
![]() |
|
Doktora götürdük Kadir bey Boğaz’ı bayağı kötü dedi kanına da bakalım ona göre iğne veya şurup antibiyotik vericem dedi kan tahlilinde bişey çıkmadı AST is yüksek çıkmış (50) bunun nedeni nedir sizce. Kan değerleri normal ama Boğaz ı kötü durumda antibiyotık şurup yazıyorum dedi ne yapalım dilinde pas yok kötü koku biraz var.
Bir de sürekli uyuyor çocuk normalde gündüz hiç uyumayan çocuk sürekli olarak uyuyor bugün hiç hali keyfi yok bişey yemek istemiyor karnım ağrıyor diyor sonra az durup uyuyor çok endişeleniyorum ilk defa böyle hastalandı
|
|
![]() |
|
Doktor bey şuan daha bişey vermedim ama deşiğim gibi sürekli uyuyor bir de şimdi ishal gibi kötü kokulu kaka yaptı bağıraaktan ses geldi gözünü açtı sonra altına yapıp uyumaya devam etti ben bezini değiştirdim koyu yeşil renkte kötü kokulu ishal gibi cıvık kaka yapmış ama uyanamıyor gözünü azıcık açıp uyumaya devam ediyor çok korkuyorum neyi var sizce
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Belli ki, WBC degeri DUSUK cikmis..
Viral bir enfeksiyon. Belki; Covid-19 geciririyor. Bir uzak ihtimal de; Enfeksiyoz mononukleoz... MONO degeri yuksek cikar. Hangi durum olursa olsun sakin antibiyotik vermeyin ve ates dusurmeyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|