Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ilac bilgi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ilac bilgi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif
Puanlar: 543
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ilac bilgi
    Gönderim Zamanı: 26 Oca 2021 Saat 19:36
Hocam merhaba  31 yaşında bayanım. 10 yaşımdan beri aurali migrenim var senede 3-4 kez atak geçiririm. Sık bas ağrılarım olur. En son cok şiddetli ataklar geçirdim. Norolojiye gittim. Bana laroxyl 25mg vermiş  bunu sürekli kullanacakmisim.  Internetten baktim antidepresan sanirim bu.hocam migren için bu ilac olur mu bi emin olamadım.antidepresan neden kullanıyorum ben simdi.23 aylık 10.5kg oğlumu emziriyorum.demeyi unutmuşum. Sizce bu ilaca başlayım mi hocam kafama yatmadi
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2021 Saat 00:39
Laroxyl: Gunde 75-175mg alan annelerde, agirliklarinin %0.2- %1.9 'i kadar ilac tesbit edilmis.
Bu miktarlar, cocukta bir etki yapabilmekten cok uzaktirlar.  
Gordugunuz faydaya gore, devam eder veya etmezsiniz.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Oca 2021 Saat 00:46
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.