|
Kutu sut |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
yagmurb
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kutu sutGönderim Zamanı: 14 Şub 2021 Saat 18:51 |
|
Merhaba kadir bey oğlum 11 şubatta 5 ay bitirdi geçen ay kilosu 8kg 67 cnt idi bir aydır mama ve kutu sut veriyordum alıştırmak için bu hafta mamayi Kestim kutu sut içiyor sadece ama gaz şişkinlik ve kabız başladı çok ikiniyor yapış yapış zor açık sarı kaka yapıyor zor biliniyor çok fazla kıvamlı başka ne yapabilirim sute devamını edeyim iki kere ev yoğurdu demedim çok az yiyor pek beğenmedi çoğunlukla geri çıkarıyor arada ayran ikram etsem kabızlığı onlermi
Düzenleyen yagmurb - 14 Şub 2021 Saat 18:53 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2021 Saat 19:42 |
|
Yag ve seker oranini arttirin.
Sut ve sutlu gida miktari 600 ml'nin altinda olmasin.
|
|
![]() |
|
yagmurb
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Şub 2021 Saat 10:12 |
|
Günde bir litre kutu sut içiyor bugün siz söyleyince cicibebe aldım etkisi olurmu kabızlığı önler mi birde ek gidaya bu ay başlamak uygynmu yoğurt peynir yumurta çok az denedim yiyor yemek suyu denemedim erken diye birde yemek suyunun faydası varmı onun yerine yemeği rondodan çekip versem dahami iyi olur ablasinda özenle smoothiler özel sebze çorbaları pureler yapardım hala yemek ayuruyor mızmız oldu bunda o hataya dusmek istemiyorum açıkçası yemek ayirmadan yesin istiyorum o yüzden bizim yedigimiz yemeklerden vermek istiyorum ama suyu besleyici olurmu bilemedim salçalı su sonucta kilosu ayına göre hep fazla ama boyuda uzun siZ 600 ml dediniz ama şuana kadar hiçbir ek vermeden sade süt içtiği için bir litre içti corbalarlami başlasam mercimek çorbası tavuk çorbası princ çorbası gibi cicibebe sonrası kaka düzeldi ama kanlı geldi sanırım poposu ikinmaktan tahriş oldu
Düzenleyen yagmurb - 15 Şub 2021 Saat 14:50 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Şub 2021 Saat 18:56 |
|
Beslenme ile ilgili yazilari mi okuyun.
600ml; EN AZ miktar.. Yemek sularinin hicbir faydasi olmaz. Kendinize pisen yemeklerin Taneleri ezip verin. Tavuk suyu; kaka yumusamasina faydasi olur.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|