Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kutu sut
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kutu sut

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 487
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kutu sut
    Gönderim Zamanı: 14 Şub 2021 Saat 18:51
Merhaba kadir bey oğlum 11 şubatta 5 ay bitirdi geçen ay kilosu 8kg 67 cnt idi bir aydır mama ve kutu sut veriyordum alıştırmak için bu hafta mamayi Kestim kutu sut içiyor sadece ama gaz şişkinlik ve kabız başladı çok ikiniyor yapış yapış zor açık sarı kaka yapıyor zor biliniyor çok fazla kıvamlı başka ne yapabilirim sute devamını edeyim iki kere ev yoğurdu demedim çok az yiyor pek beğenmedi çoğunlukla geri çıkarıyor arada ayran ikram etsem kabızlığı onlermi

Düzenleyen yagmurb - 14 Şub 2021 Saat 18:53
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120350
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2021 Saat 19:42
Yag ve seker oranini arttirin. 
Sut ve sutlu gida miktari 600 ml'nin altinda olmasin.
Yukarı Dön
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 487
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2021 Saat 10:12
Günde bir litre kutu sut içiyor bugün siz söyleyince cicibebe aldım etkisi olurmu kabızlığı önler mi birde ek gidaya bu ay başlamak uygynmu yoğurt peynir yumurta çok az denedim yiyor yemek suyu denemedim erken diye birde yemek suyunun faydası varmı onun yerine yemeği rondodan çekip versem dahami iyi olur ablasinda özenle smoothiler özel sebze çorbaları pureler yapardım hala yemek ayuruyor mızmız oldu bunda o hataya dusmek istemiyorum açıkçası yemek ayirmadan yesin istiyorum o yüzden bizim yedigimiz yemeklerden vermek istiyorum ama suyu besleyici olurmu bilemedim salçalı su sonucta kilosu ayına göre hep fazla ama boyuda uzun siZ 600 ml dediniz ama şuana kadar hiçbir ek vermeden sade süt içtiği için bir litre içti  corbalarlami başlasam mercimek çorbası tavuk çorbası princ çorbası gibi cicibebe sonrası kaka düzeldi ama kanlı geldi sanırım poposu ikinmaktan tahriş oldu 

Düzenleyen yagmurb - 15 Şub 2021 Saat 14:50
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120350
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2021 Saat 18:56
Beslenme ile ilgili yazilari mi okuyun. 
600ml; EN AZ miktar.. 
Yemek sularinin hicbir faydasi olmaz. Kendinize pisen yemeklerin Taneleri ezip verin.
Tavuk suyu; kaka yumusamasina faydasi olur. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.