|
Ayak yanması |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | |
MRTECVT ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 390 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şub 2021 Saat 23:56 |
Hocam Mete 2012 doğumlu her gece uyumadan önce ayaklarının çok sıcakladığını söylüyor kolonya sürüyorum yada ıslatıyorum zar zor uykuya geçiyor gündüzde evde çorap giydiremiyorum giysede bakıyorum çıkartmış oluyor sıcakladım diyor evde abiside var onda öyle bir durum yok. Bu durum hastalık belirtisi mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120823 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Erythromelalgia diye bir hastalik var, o olabilir. Sicaga maruz kalmak ve sportif aktiviteler arttirir.
Kesin bir tedavisi yoktur, Aspirin300mg + Magnesium kapsul veya tablet denenebilir. Turkiye'de bu hastaligin ismini duymus bir doktor bulmaniz cok zor!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Şub 2021 Saat 04:33 |
|
![]() |
|
MRTECVT ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 390 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam herhangi bir kızarıklık yada ağrı yok yinede bu hastalık var diyebilirmiyiz. Vitagil vitamin şurubu kullanıyorum düzgün beslenmediği için çok fazla yemek seçiyor. Vitagil kullanırken magnezyum fazla gelir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120823 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kizariklik olmaz.. Sicaklik veya yanma hissi vardir.
Vitagil'in cocugunuza hicbir faydasi olmayacak. Aspirin300mg (gunde1 defa)+ Magnesium deneyin. Saat veya ac /tok farketmez.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam evde bebe aspirini var onu kullansam olur mu? Magnezyum çocuklar için şurup olarak satılıyor tablet yada şurup mg olarak farkeder mi? Ne kadar zaman kullanmalıyız.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Apirin 100mg, gunde:2x1 verin, Magnesium hangisi varsa, onu kullanin.
|
|
![]() |
|
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Hocam özür dileyerek araya giriyorum. Eşim erkek 39 yaş 79 kilo 1.73 sizin teşhisinizle panik atak. Uyku öncesi ayakları yanıyor. Maalesef alkol sigara var. Bu tedavi onda da olumlu sonuç verir mi?
|
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deneyin, kesin bir tedavisi yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|