Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Karın ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Karın ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
barbaros350 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 152
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı barbaros350 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Karın ağrısı
    Gönderim Zamanı: 19 Şub 2021 Saat 10:24
Hocam merhaba
4 yaş 3  aylık bir oğlum var. Boyu 102 cm kilosu 15.1  kilo. Son zamanlarda ara ara karnım ağrıyor diyor. Birde 1 haftadır bi iştahsızlık başladı.Sabahları ara sıra başağrısıyla uyandığını da size yazmıştım. Çok hareketli ama bu aralar çok yoruldum diyor. Arada kudurduğu oluyor tabi ama oturarak oynanacak oyunları seçiyor 1 haftadır... Karnı yemek yiyince şiş ama normalde çok şiş değil bebekliğinden beri böyle aslında.Birde sürekli sırtı kaşınıyor bu uzun zamandır var ama sırtı çok tüylü babasınında sırtı çok kaşınır ben genetik düşünmüştüm ama bilemiyorum Açıkçası bu belirtilere bakınca insan telaşlanıyor. Yıllar önce bir tanıdığımızın oğlu bu yaşlarda sırf bir karın ağrısıyla gittiği doktordan karaciğer kanseri teşhisi konmuştu. Ne zaman bizim çocuklarda karnım ağrıyor dese aklıma gelir. Fazla mı evham yapıyorum. Karaciğer kanserinin olmazsa olmaz belirtileti nelerdir hocam bu yaş için. Teşekkürler iyiki varsınız. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119427
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2021 Saat 19:01
Agri DEVAMLI olur, geldi-gitti agri olmaz. Karaciger buyur ve hassaslasir. Sarilik olur. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.