|
gelisim geriligi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Yasminal
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: gelisim geriligiGönderim Zamanı: 19 Şub 2021 Saat 16:23 |
|
Degerli hocam iyi günler
Kizim 31 03 2012 dogumlu . 47 cm 2850 gram dogdu. Yasitlarina gore herzaman kucuk bir cocuktu . Bunda genetik etkenlerde etkilidir diye düşünüyorum çünkü benim boyum 152 babası 176 . Hocam bu sene su ana kadar 4 cm uzamış ve doğumgününe yaklaşık bir bucuk ay kaldı . Genetiktir deyip birey atlamak istemiyorum . Sizce hormonal bir problem varmidir diye bir cocuk endokrinoloji uzmanına götürmeli miyim ? kıyafet alırken tam yasini alıyoruz bu yüzden su ana kadar Boyle birey düşünmemiştik ama burdaki doktoru 5 cm den az büyürse goturun dedi. cos teşekkürler
|
|
![]() |
|
Yasminal
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2021 Saat 16:24 |
|
hocam su an 126 cm 25.5 kilo
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2021 Saat 19:22 |
|
Tam olmasi gereken; boy ve kiloda.. Dogumdaki boy-kilo acigini da kapamis.
Gunde en az 600ml sut veya sutlu gida aldigindan emin olun, her sene 1 ampul Dvit3 icirin. Onu soyleyen doktor, kerizin teki. Siz cocugunuzun takibini, benim; "Boy-Kilo" cetvelinden takip edin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|