Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gözde dışa kayma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Gözde dışa kayma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozlemay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 104
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlemay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gözde dışa kayma
    Gönderim Zamanı: 19 Şub 2021 Saat 18:36
Merhaba  Kadir Bey, 

Kızım 10 yaşında. Geçtiğimiz günlerde bir gözünde dışa kayma farkettim. Sürekli değil,gün içinde birkaç defa oluyor.
Hemen göz doktoruna götürdüm(miyop için gözlük kullanıyor,en son 8 ay önce muayene olmuştu )
Şu an için yapilacak birşey yok ilerleme olursa tekrar getirin ama bir nöroloji görsün dedi. Bugün nöroloji muayenesi oldu.
Beyin,orbita mr.ı ve eeg istendi. Mr için ay başına,eeg için eylül ayına randevu verdiler. Ayrıca kan tahlilleri istendi. 

Süreklilik arz etmeyen hafif bir göz kayması gercekten bu kadar çok tetkik istenecek bir durum mudur?
Gittigimiz hastane eğitim ve araştırma hastanesi. Çok endişeleyim.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120445
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2021 Saat 19:48
Bakilmasi iyi olur. Muhtemelen bir sey cikmayacak ama, gerekli! 
Yukarı Dön
ozlemay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 104
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlemay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2021 Saat 20:22
Yanıtladığınız için çok teşekkür ederim 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.