|
Yetişkin kan tahlili sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mar 2021 Saat 16:29 |
Hocam merhaba. Sürekli dudağımda uçuk çıkması ve saç dökülmesi uykuya düşkünlük gibi sebeplerden kan tahlili verdim sağlık ocağında. D vitamini burda bakılmıyor dediler
Sonuçlarım şu şekilde. Değerlendirirmisiniz hocam. Hemoglobin böyle yüksek olması sorun mu? Saygılarımla |
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ayrıca ben hepatit b aşısı da olmadım sonuç neden öyle çıkmış olabilir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
HGB ust sinirda, olabilir.. Demir ilaci kullanmayin..
HepatitB; hastalik gecirerek bagisiklik kazanmissiniz. Elinizde, D vitamin seviyesi olmasa bile; her sene en az 1defa, 1 ampul Dvit3 icin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam demir ilacı hiç kullanmadım ve kullanmıyorum. Bu durumda hgb 14 olması ile ilgili doktora gitmem gerekirmi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cinsiyetinizi yazmamissiniz.....
Erkeklerde ust sinir: HGB:16.6g/dL Kadinlarda ust sinir: HGB:15.0g/dl dir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam özür dilerim.l yazmamışim. 38 yaşında bayanım. Şimdi e nabız dan eski tahlillerime baktım
2017 yılında ilk hamile kaldigimda 14.4 imiş hemoglobin im. Sonra peşinden hemen ikinci hamilelik oldu ve eski tahlillerde hamilelikler boyunca en düşük 12.8 olmuş. Şimdi tekrar 14.1 çıktığına göre ayrıntılı şekilde muayene tedavi olmamı gerektiren bir durum varmıdır? Saygılarımla
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
EGER: Deniz seviyesinden YUKSEK bir Cografi bolgede iseniz, normaldir.
Yuksege ciktikca, atmosferdeki Oksijen seviyesi azalir ve vucut buna uyum saglayabilmek icin, fazladan kan hucreleri yapar. (Erzurum, Uludag, Erzincan gibi) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam anladım. İstanbul'da yaşıyorum
Kızılay a kan bağışında bulunsam mi acaba. Biraz azaltır mı hemoglobin i? Kilom 52
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|