|
Kızımda baş dönmesi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
lindi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kızımda baş dönmesiGönderim Zamanı: 02 Mar 2021 Saat 22:49 |
|
Kadir Bey merhaba 21 Ekim 2014 doğumlu bir kızım var. 21,7 kg , 120,5 cm boyu var. Haftasonu bir ara başım döndü dedi bir daha tekrarlamadı. Pazartesi sabah online ders sırasında yine başım döndü dedi sonra karnım ağrıyor dedi tuvalete gidelim dedim biraz kakasını yaptı. Sanki ev ayaklarımın altından kayıyor gibi dedi. Sonra baktım yüzünün rengi sapsarı hatta bembeyaz. Hemen bebeklikten beri takip eden çocuk doktoruna götürdüm. Muayene etti sırtını/ kalbini dinledi karnına bastırdı. Fizik muayenede birşey görünmüyor sadece rengi bembeyaz dedi. Tansiyonunu ölçtüler büyük 9 küçük 6 çıktı. Saat 15:30 gibiydi parmaktan kan alıp şekerine baktılar 118 çıktı. Tam kan ve idrar tahlili yaptılar. Sonuçları aşağıda. *Sonuçlara göre birşey görünmüyor bir tek d vit 20 ona 3 şişe dvit3 al haziran a kadar ver dedi. ( Ağustos ayındaki kan tahlilinde d vit 41 miş) *iştahsızlık da var bir tek sevdiği yemek olursa güzel yiyor. Hep ona göre ona özel yemek yapıyorum. Tadını Bilmediği hiç bir yemek- meyve dahil tadına bakmıyor. *Yalnız kızım bugün de bir ara başım dönüyor dedi, hemen arkasından karnım azıcık ağrıyor deyip arkasından yine kakasını yaptı. Anlayamadım kakası sıkıştırıyor da o baş dönmesi ve karın ağrısı mı yapıyor? Baş dönmesi Neden olur Kadir Bey? *d vitamini ampul mu alıp içireyim? *Bir de bu tahlillerde hepatit b aşısı tutmadığını gösteren bir şey var mı? *Demir kullanması gerekir mi? *B12 çok mu düşük? Teşekkürler, iyi çalışmalar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2021 Saat 01:56 |
|
Tahlillerde bir tek D vitamini eksikligi var. Gerisi normal..
Damlalar ile hayatta arayi kapatamazsiniz..Hemen 1 ampul icirin, Nisan basi tekrar icirin, Mayis sonu tekrar olcum yaptirip, bana yazin.
7 yas cesametinde. Sikayetleri; Psikolojik olabilir. Biraz konusup, dertlesin. |
|
![]() |
|
lindi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2021 Saat 19:20 |
|
Kadir Bey merhaba
Ezcaneden ampul aldım ama ezcacı o 300000 ıu çocuk için uygun değil dedi. Onun üzerine Çocuk dr una tekrar sordum ampul mu damla mı diye . sakın 300000 ıu ampulu verme, 50000 ıu damla formunu al, damla ola şişenin yarısını suya sütüne kat 15 gün sonra kalan yarısını da katıp 2 seferde bitir dedi,sonra da hergün 6 damla ver dedi. Haziran da tekrar kan sayımı yapar bakarız dedi. Ne yapacağımı şaşırdım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mar 2021 Saat 18:41 |
|
Bu konu ile ilgili yazilmis olan cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|