|
Kendim icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mar 2021 Saat 17:44 |
Hocam 27 yasinda 56 kg bayanim anne ve babamda seker tansiyon kolestrol gibi rahatsizliklar bulundugu icin,kndi vucudumdada dengesizlik sezdigim icin arastirma hastanesinde dahiliye doktoruna gidip durumu anlattim annem unsilin kullanan seker hastasi babam baypas olmus kalp hastasi, hamileyken banada seker yuklemesi yapildi hocam ust sınırdan iki puan dusuk ciktigim icin hamilelik sekerimin olmadigini soylediler dr tkrarlatmak istesede onun ustu olan bir doktor bana bakarak uslupsuz bi sekilde sanki gozumden anlicakmis gibi bunda seker olmaz zayif vs dedi. fakat oglum dogdunda onunda kan sekeri yuksek cikti. Hemsire bana hamilelik sekeriniz varmiydi oglunuzun biraz yuksek cikti demisti. butun bunlarida goz onunde bulundurarak referans disi ve ust sinidira cok yakin olan degerlerimi degerlendirirmisiniz hocam
Hidroksi vitamin D referans araligi 30-100 deger: 7 Folat referans araligi 4.8- 37.3 deger: 4.3 Insulin referans araligi 2.6 - 24.9 deger : 22.6 Glukoz referans araligi 74-106 deger: 96.9 Ldl kolestrol referans araligi 60-129 deger: 101.1 Trigliserid referans araligi 30- 200 deger: 226.7 Kolestrol refesans araligi 110 - 200 deger: 186.4 Hdl kolestrol referans araligi 35.60 deger : 40 |
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir hocam soylemeyi unutmusum birde hamile iken pasta yemistim akabinde burnum kanadi acile gittgimde sekerim 250 gibi bir rakamdi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhim olan; aclik kan sekeri!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam insulin drencinin oldugunu anlamak icin hangi degerlere bakilmali doktor kan tahlillerime bakip unsilin direncin var endokrin gorsun dedi. hangi degerlere gore bu sonuca variliyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 saatlik Glukoz tolerans Testi gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|