|
Gelisim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mar 2021 Saat 21:21 |
Hocam kızım 3199 Gr doğdu 36. Haftasında 3 Eylül dogumlu 40 günden sonra anne sütü icemedi kestim..şuan 6800 Gr iki gün önce 6 ayı bitti yalnız yanlismi yapıyorum bilemedim beslenme şekli ikizi yazicam size hata yapıyorsam düzeltmek istiyorum.gun de bir defa ana yemek veriyorum mesela bugün yarım kase yoğurtlu mantı yedim sonra büyük bir tane çilek.dun ana yemek olarak kıymalı semizotu yemeği yoğurtla içi pirinçli olduğu için ekmek vermedim. Muz yedi.bunlardan hariç gün içinde kutu sütü sabahları içine yarım yumurta sarısı. Bazense omlet yapıyorum sabahları kahvaltida pekmezli suyla onu yiyor yanında domates salatalık ta yiyor bir salataligin yarısını bitiriyor.gece mama veriyorum biberonla uyandığında iki kere uyanıyor gece.bazende mercimek çorbasının içine ekmek doğruyoruz gün içinde ana yemek olarak tek öğün olarak.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 aylik cocuk, artik mama yemez.. Anne sutu yetmiyorsa, kutu sutlerinden birini verin.
Gunde 1 defa, sevdigi bir kiymali yemegi yer. Pekmez cocuk gidasi degildir. Turk doktorlara inanmayin. Pekmez saf Glikozdur ve kan sekerini en hizli yukselten bir seker turudur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|