|
Yumurta alerjisi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
asdes
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Yumurta alerjisiGönderim Zamanı: 10 Mar 2021 Saat 19:23 |
|
Merhaba kadir bey 4 yasinda bir kizim var sayenizde ilacsiz buyudu. Simdi oglum icin yardiminiza ihtiyacim var. Iki sorum olacak. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2021 Saat 03:07 |
|
Turk doktorlarina asla inanmayin. Onlar her bir "Halta" alerji diyen salaklardir.
Hadise tamamen cok yemesine baglidir. Beslenme aralarini acin, duzelir. Saglik ocagi doktoru; tam bir "Tuccar-terzi" o guduk akli ile sizi, akli sira abone edecek.. Siz fazladan kekleri gocurunce, arkasindan da sulari icince, sutunuz artar. Gayet normal. Zaten anneyi "allerji" diye suclayip, diyet verince olan duzelme, diyet sonucu sutunun azalmasidir. Turk doktorlari bilemedikleri her seye "Alerji" derler.
|
|
![]() |
|
asdes
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2021 Saat 09:53 |
|
Tesekkur ederim kadir bey. Kek gorunce dayanamadigim dogrudur :)
Zaten ilk gittigimiz dr dedigine inansaydim simdi coktan diyete baslamistim ve sutum kesilip mamaya baslamis olurdum. Hatta sut alerjisi olan bebege ozel mama veriyorlar resmen tezgah acmis birbirlerine pasliyorlar bizim gibi anneleri. Iyiki varsiniz kadir bey. Sizin gibi bir insanla tanistigimiz icin gercekten sansliyiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2021 Saat 19:18 |
|
isin kotu tarafi; bu TEZGAHA, Saglik bakanligi ve Universiteler de dahildir.
Agizlarini acip, tek bir kelime etmezler, halki korumazlar. Hepsi; "yemlenmis" durumdadirlar! O yuzden, kendi gobeginizi kendiniz keseceksiniz. Okumaya devam edin.
|
|
![]() |
|
asdes
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Mar 2021 Saat 04:37 |
|
Merhaba kadir bey Bu sabah yumurtayi haslayip sarisini dorde boldum o parcaninda yarisini yani 1/8 kahvaltida su ile yumusatarak bebegime yedirdim. Ortalama iki saat sonra karin agrisi ile kivranarak kaka yapmaya basladi. Bugun 2 saat kadar arayla 8 kez kaka yapti ( civik) ve daha yapar yapmaz bezini degistirmeme ragmen kakanin degdigi her yeri kipkirmizi oluyor bir saat sonra geciyor kaka yapinca yine ayni oluyor. Bugun yumurta disinda 4 kez anne sutu aldi sadece. Vucudunda dokuntu kizariklik vs yok. Nasil bir yol izlemeliyim. Alerji olma ihtimalini yeniden dusunmelimiyim yoksa baska sebebi olabilirmi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Mar 2021 Saat 18:30 |
|
1- Su ile DEGIL!! Sut ile yumusatin.
2- Simdilik, ek gidalarin tamamini kesin, hic kan gorulmemeye basladiginda, ek gidalari tek tek ve azdan baslayarak verin.. 3- Kanama olmasi; hicbir zaman alerji sonucu OLMAZ!! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|