|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2021 Saat 17:18 |
Merhaba Kadir hocam, kan değerlerimde crp yükseğe yakın çıkmış.
SEROLOJİ TETKİKLERİnde, C reaktif protein (CRP) 4.8 çıkmış.Referans aralığı 0-5 06.02.2020 tarihinde crp 0,5, 02.10.2020 tarihinde de 4 müş. Hocam bu değerin yükselmesinin sebebi kalbimle ilgili olabilir mi. Bir de hocam , Ferritin (Serum/Plazma) değerim 185 çıkmış referasn aralığı 13 - 150 görünüyor. Saygılarımla,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117330 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
CRP; hucre yikimi olan her durumda artar, pratikman hicbir degeri yoktur. Bilhassa VIRAL enfeksiyonlardan
sonra artar. Sakin Turk doktorlarinin CRP hezeyanlarina kanmayin. Bu konu cok anlatildi, eski cevaplara bir goz atin. Ferritin'in de pek bir onemi yok. Esas olan WBC ve HGB degerleridir. Siz bunlara bakin.
|
|
![]() |
|
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam size birsey yazmadan once mutlaka eski maillerinizi okuyorum. Bazen anlamakta zorluk çektiğiimden yazıyorum .Yoksa asla gereksiz yere mesgul etmek istemem. Beni yanlış anlamazsanız hocam size biz evde Kadir baba diyoruz. Saglikla ılgili bir olayda Kadir babamıza danışalım diyoruz. Sizden Allah razı olsun hocam bıkmadan usanmadan degerli bilgilerinizi paylaşıyorsunuz.
Hocam kiz kardeşimin ara sira göz dipleri ,kirpik dipleri cok kasiniyor. Sebebi ne olabilir Saygılarımla
Düzenleyen nevin53 - 13 Mar 2021 Saat 17:25 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117330 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nadiren, kirpik diplerinde, mikroskopik, parazitler olusabiliyor.
Bir Goz doktoru gorsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|