Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İdrar yolu enfeksiyonu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İdrar yolu enfeksiyonu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynep82 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 691
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynep82 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İdrar yolu enfeksiyonu
    Gönderim Zamanı: 20 Mar 2021 Saat 18:01
Hocam geçtiğimiz yıllarda kum dökme durumum vardı bir kaç gün sıkıntı yaşamıştım.3-4 gündür tekrarladı ağrım çok fazla oldu idrar yaparken de çok şiddetli yanma ve ağrı vardı.İdrar tahlili yaptırdım enfeksiyon yok kum döküyorsun dedi doktor.Bugün ağrım çok şiddetlendi.Hareketim kısıtlanacak kadar ağrım vardı.Acile geldim tekrar tahlilde enfeksiyon var kum yok dedi sonucu göndereyim değerlendirir misiniz nitrit negatf deyince kafama takıldı

Düzenleyen zeynep82 - 20 Mar 2021 Saat 18:30
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118979
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2021 Saat 18:37
IYE yok..
Tas dusuruyor olabilirsiniz.
Agri geldiginde, Novalgin tablet: (en fazla) gunde:3x2 tablet alin. 
Sabunlu sicak su kuvetine oturun. 
Yukarı Dön
zeynep82 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynep82 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2021 Saat 18:46
Hocam şiddetli bel ağrısına sebep olur mu peki taş.Kanala düşüp kanalı tıkayabilir dedi bir yakınım daha önce başına gelmiş öyle bir durum olduğunu nasıl ayırt edebilirim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2021 Saat 03:32
Tabiiki de olur!!!  US cektirin.
Yukarı Dön
zeynep82 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynep82 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2021 Saat 18:44
Hocam bt çekildi ve iki böbrekte de taş varmış ve kırılma boyutunda değilmiş kendisinin düşmesini bekleyeceksiniz dedi doktor.Çok sancım var kıvrandırıyor kaç gündür.Branşınız değil biliyorum ama sizin bildiğiniz bir yol var mı hocam ne yaparsam düşer 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2021 Saat 19:44
Sanci geldiginde, 2 tablet Novalgin alin... Alaturka tuvalete comelin ve kuvvetlice ikinin.. 
Bir de; dayanabildiginiz kadar sicak kompres uygulayin. 
D vitamin eksikliginde; tas gorulme orani artar... HEMEN 1 ampul D vit3 icin.
D vit3 olcumu yaptirabilirseniz, cok iyi olur. Birden fazla ampul gerekebilir. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Mar 2021 Saat 19:50
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.