|
Boyunda şişlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mar 2021 Saat 21:46 |
Hocam kendim için soruyorum. 30 yaşındayım. 10 gün önce boğaz ağrı im vardı (öğretmenim) geniz akıntımda fazlaydı doktor enfeksiyom diye antibiyotik verdi 3 gün kullandım sonra bıraktım fakat sonrasında sinüzit olduğunu düşünüyorum kafamın önü çok ağrıdı resmen beynim akacak gibi oldu kafamı ne yana çevirsem oraya akıyordu kulağı ima vurdu bende illiadin sprey başladım sizin yazıları okumuştum 5 gün kullandım şuan iyiyim fakat şimdi de 2 gündür boynumda ağrı vardı çeviremiyordum bile tutulma zannettim ancak bugün 2 tane şişlik hissettim boynumda ağrılı bir büyük biri küçük yanyana değiller aralarında bir parmak mesafe var. Sizin yazılarınızı okudum eğer ağrılı kafayı yana çevirirken dahi ağrıyorsa hassassa antibiyotik gerekir demişsiniz. Biz de birkaç doktora danıştık mutlaka antibiyotik kullan dediler önceki antibiyotiğe yarım bıraktığımdan da olabilirmiş ve yarım bıraktığım için 2 katı kullanmam gerekmiş. Ne yapmalıyım hocam ısrarlarla 1 doz antibiyotik aldım yine her Ne kadar istemesem de antibiyotik kullanıp bırakıyorum sonra bu durum çok mu zararlı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118033 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN Turk doktorlara inanmayin....
Antibiyotik gereken durumlarda, MUTLAKA: Ates + Agizdapis KOKU + Dili tamamen kaplayan PAS tabakasi olur. Bunlardan biri dahi yoksa, Antibiyotik gerekmez. Antibiyotik gereken Lanf bezleri; aniden yumurta buyuklugunde olan bezelerdir. EGER, yukardaki arazlar yoksa, direnc kazanacak bakteri de YOK demektir. Turk doktorlarini sakin ciddiye almayin. |
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam çok teşekkür ederim ağrısı geçti zaten.
Peki hocam ısırgan ın bu tür şişliklerde etkisi var mıdır hergün çayını içip şişliği in üzerine koy diyorlar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118033 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Boyle sacma-sapan islerle ugrasmiyorum. Mutlaka, "o konu" ile ilgili guvenilir bir yazi okumus olmam gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|