Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sürekli olan burun tıkanıklığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sürekli olan burun tıkanıklığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslaktas Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslaktas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sürekli olan burun tıkanıklığı
    Gönderim Zamanı: 26 Mar 2021 Saat 01:23
Hocam merhaba  kızım 10 aylık 9 aydan beri 2 yada 3 hafta da bir burun tıkanıklığı oluyor serum fizyolojik yapıyorum ve sonra da akinti oluyor 9 aylıkken bu şekilde olmustu doktora gittiğimiz de iburamin vermişti 1 hafta kullandık ve geçti martı ayından  1 de  atesemiz gece 40 derece çıktı gece atesi indirim sabah 39 olunca tekrar doktora gittik ve kan tahlili yapıldı ve enfeksiyon çıktığı için antibiyotik kullandık  ve şuan yine burnu tıkandı ve serum fizyolojik yaptım  ozurdileyerek söylüyorum burundan fazla sümük çıktı  hocam niye sürekli böyle oluyior acaba tekrar doktora ilac kullanmak istemiyorum birde kızımın bazen göz altin torbaları denildiği yer bazen kızarıyor evde klima ile ısınıyoruz acaba klimaya karşı alerjim var ki diye düşünüyorum. Bu arada hocam surekli gündüzleri öksürük ve hapşırık da oluyor Yardımcı olur musunuz hocam şimdiden teşekkür ederim.

Düzenleyen Aslaktas - 26 Mar 2021 Saat 01:32
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 122690
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2021 Saat 04:21
Uzun aralarla banyo yapilan bebekerde bu durum siklikla gorulur. Bebekler her gun yikanmalidirlar!!!! Eger
banyo yaptiramiyorsaniz, mutlaka S.F. ile burun temizligi yapin. SAKIN her ateslenen bebege, antibiyotik
yazan Turk doktorlarina inanmayin. Bebeklerde, eger WBC(Lokosit):17'nin ustu olursa Antibiyotik baslayin.
SAKIN Turk doktorlarinin CRP sahtekarligi ile cocuklariniza Antibiyotik VERMEYIN... 
Turk doktorlari, sirf Antibiyotik baslayabilmek icin, WBC degerine degil, CRP degerine bakarlar. Halbuki CRP,
 her turlu hucre yikiminda yukselir ve bilhassa viral enfeksiyonlarda hep yuksektir. O yuzden de, hic  Grip
teshis etmezler. 
Lutfen bu konulari cok iyi okuyun.. Yuz bin kere anlatildi. Ates+Agizda pis KOKU+ Dili kaplayan PAS varsa
Antibiyotik gerekebilir. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Mar 2021 Saat 04:22
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.