|
Sürekli olan burun tıkanıklığı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Aslaktas
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sürekli olan burun tıkanıklığıGönderim Zamanı: 26 Mar 2021 Saat 01:23 |
|
Hocam merhaba kızım 10 aylık 9 aydan beri 2 yada 3 hafta da bir burun tıkanıklığı oluyor serum fizyolojik yapıyorum ve sonra da akinti oluyor 9 aylıkken bu şekilde olmustu doktora gittiğimiz de iburamin vermişti 1 hafta kullandık ve geçti martı ayından 1 de atesemiz gece 40 derece çıktı gece atesi indirim sabah 39 olunca tekrar doktora gittik ve kan tahlili yapıldı ve enfeksiyon çıktığı için antibiyotik kullandık ve şuan yine burnu tıkandı ve serum fizyolojik yaptım ozurdileyerek söylüyorum burundan fazla sümük çıktı hocam niye sürekli böyle oluyior acaba tekrar doktora ilac kullanmak istemiyorum birde kızımın bazen göz altin torbaları denildiği yer bazen kızarıyor evde klima ile ısınıyoruz acaba klimaya karşı alerjim var ki diye düşünüyorum. Bu arada hocam surekli gündüzleri öksürük ve hapşırık da oluyor Yardımcı olur musunuz hocam şimdiden teşekkür ederim.
Düzenleyen Aslaktas - 26 Mar 2021 Saat 01:32 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Mar 2021 Saat 04:21 |
|
Uzun aralarla banyo yapilan bebekerde bu durum siklikla gorulur. Bebekler her gun yikanmalidirlar!!!! Eger
banyo yaptiramiyorsaniz, mutlaka S.F. ile burun temizligi yapin. SAKIN her ateslenen bebege, antibiyotik yazan Turk doktorlarina inanmayin. Bebeklerde, eger WBC(Lokosit):17'nin ustu olursa Antibiyotik baslayin. SAKIN Turk doktorlarinin CRP sahtekarligi ile cocuklariniza Antibiyotik VERMEYIN... Turk doktorlari, sirf Antibiyotik baslayabilmek icin, WBC degerine degil, CRP degerine bakarlar. Halbuki CRP, her turlu hucre yikiminda yukselir ve bilhassa viral enfeksiyonlarda hep yuksektir. O yuzden de, hic Grip teshis etmezler. Lutfen bu konulari cok iyi okuyun.. Yuz bin kere anlatildi. Ates+Agizda pis KOKU+ Dili kaplayan PAS varsa Antibiyotik gerekebilir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Mar 2021 Saat 04:22 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|