Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KKK asisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

KKK asisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120659
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: KKK asisi
    Gönderim Zamanı: 26 Mar 2021 Saat 04:08
Asagidaki link'i acip okuyun!! 
Turkiye'de Tip tahsili ne durumda goreceksiniz..
Allahin ahmak doktorlari, KKK asisinin "Deri altina" yapilmasinin gerekli oldugundan haberleri yok, 1 yas 
cocugunun, ufacik omuz adelesinin icine yapiyorlar ve cocukta sonucta "Pence eli" gelisiyor. 
Yapilan tam bir TIBBI HATADIR, resmen doktor hatasidir!!  Aptallar, birde utanmadan yaptiklari halti 
marifetmis gibi yayinlamislar. 
Iste sokaklardaki DANGALAK, cocuk doktorlarini bu gibi Tip Fakulteleri yetistiriyor. 
40 senelik meslek hayatimda, hicbir KKK asisi yaptigim hastada en ufak bir yan etki gormedim.. 
Ne acidir ki,bu gibi fahis hatalari sorgulayacak ne bir Saglik Bakanligi veya nede baska bir Tip Fakultesi
 Turkiye'de bulunmamaktadir. Hicbirinin yok birbirinden farki. Al birini vur otekine!. Allah Turk milletinin
 yardimcisi olsun.
Yaptiklari asilarin kutulari ustunde NE yazar, okumuyorlar bile!! Cok biliyorlar ya!

http://m.yollayap.com/busd/1616718435803.jpg

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Mar 2021 Saat 04:10
Yukarı Dön
Eyslyrt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 399
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eyslyrt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2021 Saat 09:44
Hocam biz yaptrdık ne olacak. Allahım bu asılardan yıldım. Gercekten yıldım. Kime yaptrcaz bilmiyorum artık. Asm dekilere agız acılmıyor.
Yukarı Dön
kader Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 265
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kader Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2021 Saat 19:47
Dikkat edeceğiz hocam. tanıdığım herkese sizi tanıtıyorum. kitap da çıksaydı çok iyi olurdu. yayınevini aradım fakat bir cevap alamadım.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2021 Saat 21:42
Maalesef, 1 seneden beri kitap icin hicbir sey yapilmamis. Simdi de; editorluk icin 4 ay gerekiyor diyorlar. Ya sabir. 

Yukarı Dön
toprak1 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 262
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı toprak1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2021 Saat 01:35
Hocam kitabi bekliyoruz sabirsizlikla. Kkk asisi 9 ayda yapiliyor one cekilmis sonra 1 yasta birdaha. 9 aydakini yaptirmayip 1 yas yaptiracagim ayni riski 2 kere yasayamayacagim artik. Cok risk almis olurmuyum. 3 ay var arada. Birde hocam tedavisi olan hastaliklarda asi olmak gerekmiyor demistiniz. Kizamik kizamikcik kabakulak tedavileri var mi yapilmasa olur mu. Su cicegi  ve hepatit a yapilmasi zorunlu degil tedavisi var diye okudum  yazinizda dogru degil mi.
Hocam birde 5 li karma asinin tutup tutmadigi nasil hangi testle anlasilir. Ozellikle cocuk felci. Nereye yapilirsa yapilsin tutar demissiniz ama sanki hemsire bize 6 ayda yapilcak olani yanlislikla yapmadi karistirdi gibi geldi. 2 defa hepatit b yapti bize diyer cocugada 2 tane 5li karma gibi geldi. Icimde suphe kaldi. Kizim 9 aylik opa yaptirmamistim 5.li karmada var diye

Düzenleyen toprak1 - 03 Nis 2021 Saat 01:37
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2021 Saat 04:12
HIc bir risk almazsiniz. Son 10 seneden beri milletin basinin etini yiyorlar; neymis. "Suriyeliler gelmis de
 kizamik salgini varmis da" ..
HANI NEREDE??? 10 SENEDEN BERI TEK HASTA GORULMEDI  .
5'Li karma icin, 5 ayri Test yapilmasi gerekir, hic gerekmez. Supheniz varsa, ek bir doz daha yaptirin.
5'li Karma asisi olanlara OPA gerekmez... 
Asi semasini inceleyin. Turk Saglik sistemine sakin guvenmeyin.. 

Yukarı Dön
toprak1 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 262
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı toprak1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2021 Saat 08:16
Eksik oldugunu dusundugum 5.li karma asinin ek dozunu ne zaman vurdura bilirim. 15 ayda rapelden sonra  olur mu? 9 aylok bebek . Hocam sizin asi takvinizi takip ediyorum zaten burdakiyle uymuyor bazen. Her seferinde papaz oluyoruz saglik ocagi ile  adimi asi karsitina cikardilar hepatit tutmayacak  yanlis yere yapiyorsun diyorum hayir diyor. Deveye hendek atlat daha iyidir. Asi takviminde var diger asilar icin sordugum seyleri ben sizin cevaplardan cikarmistim. Su cicegi ve hepatit a yapilmasada olur diye. 5 yasindaki cocuk icinde olmasi gereken asilari yazmissiniz bu 2 asi yoktu. Yaptirmayacagim bu asilari her seferinde cocik huy suy degistiriyor yipraniyor cok hassas. Ama gerekli detseniz semada var yaptirayim. Kkk asisi 1 yasdada yaptirmasak olur mu salgin yok ama tedavisi var mi hocam inanin cok okudum bulamadim net cevAbi. Keske burda olsaniz birkac ogrenci yetistirseniz
Yukarı Dön
Mehmet2018 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 21
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mehmet2018 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2021 Saat 09:34
Hocam size soru soracaktım ama bir türlü nerden yazılacagını bulamadım.çocuklarla birlikte mart 22de hasta olduk 2 oğlum var biri 3.5 biri 6.5 yasında kısa olsun diye koydukları teshişleri ve ilaçları yazacagım.1. Dr nezle farenjit.büyüğe aqumentin ibufort otrivine.küçüge zimaks aferin dolven otrivine sprey.çocuklar iyileşmeyince kontrole götürdüm röntgen çekip sevketti.2.dr kan tahlili yaptı covid 19 negatif çıktı bu sefer 3.dr götürdük bu çocuk göğüs hast uzmanı muayene etti tahlillere baktı.buyugune röntgen çektirdi küçüğe malesef biz çektiremedik çok çırpındıgı için.İkisinede aynı ilaçları yazdı macrol250+ allerset şurup +nazoster sprey+otrivine sprey.küçüğü öksürürken minik ıslık sesi gibi ses çıkıyor büyük de cigerleri doluymuş gibi öksürüyor.ayrıca 2014 yılından beri yazılarınızı takip ediyorum ilk dr verdiği antibiyotiği kullandım sadece.ne yapsam bilmiyorum.bu arada hiç atesleri olmadı hocam

Düzenleyen Mehmet2018 - 03 Nis 2021 Saat 09:44
Mehmet
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.