|
Covid sonrasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayyssee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2021 Saat 15:59 |
Merhabalar hocam, daha once yazmıştım covid geçirdik diye, ben ve 29 aylik kizim geçirdik ama esim atlatamadi nefes alışi kotu oldugu için hastaneye yatti zaturre denildi suan hastanede yatıyor, merak ettiğim su, kizim da ben de geçirdik karantina bitti ama bendeki bas ağrısı ve balgam ile kizimdaki cok hafif ates (37yi bulmayan) ve balgam gecmedi, limonlu bal içiyoruz ikimiz de, yastigimiza cold mix damlatiyoruz ama yine de gecmedi, ne zamana kadar gecer bu balgam hocam
|
|
![]() |
|
ayyssee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoxam sormayi unutmuşum Serum fizyoloji yapmali miyim bunların dışında hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117335 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1-2 ay bile surebilir. Aynen devam. Sakin; olursa, ates dusurmeyin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok sagolun hocam, Sakin hocam, yemeğini falan yiyip iciyor cok sukur, bisey sormak istiyorum eski usul ama kendim için tuzlu su çeksem burnuma olur mu hocam 🙈
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|