|
burun akintisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 442 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mar 2021 Saat 22:16 |
Hocam kizim 5 yas yaklasik 21 gun once krese basldi maske mesafe ne kadr densede pek koruyamaiyolar yemk felan da yeniliyor zaten .. neyse ilk 5gun ardindan sadece burun akintisi hapsuruk basldi iki gun cok siddetli burn akintisi hapsuruk bu surctte serum fiz. kullandik birde bol c vitamin icti portakl feln corbalar tukketirdim .. sonra sidediti azaldi ama sumkururkn feln kulgi sancir gbi oldu arada illadin de damlatim gunde 1 kere feln ... burnu akintisi durumu gecmedi ama hali yerinde ates yok oksuruk yok bole bi 13 14 gun surdu smdi burun akintisi nezamn gcer derkn yeniden siddetli hapsuruk ve burun akintisi gozlerde kizarik ilk gunku tabloya geri donduk bu durum neden olur usutmekle hasta olunmaz onu eledim ama bu bi virus mu daha digeri bitemedn baslar mi yenisi boyle hocam alerjik olablir mi acaba okulda toza feln mi alerji si oluyo
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip. 7-10 gun daha surecek. S.F., gerekirse Iliadin damla, ColdMix, Limonlu bal ve Sicak su buhari
uygulamalari da iyi gelir.
|
|
![]() |
|
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 442 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tesekur ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|