|
Nefes alamama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nis 2021 Saat 20:39 |
Merhaba hocam 34 yaşında bayanım, az önce.aci biberli turşu suyundan bir çorba kaşığı içtim ancak boğazımdan iner inmez nefesim kesildi uzun bir süre nefes alamadım yutkunmaya çalıştım ama onu da beceremedim sonra sırtıma falan vurdular daha iyiyim , elim ayagim titredi, şimdi birkaç sitede okudum aci biber kalp krizine neden olur, sinirlerinizi öldürür falan diyor , bişey olmamıştır , ya da olmaz dimi iyi akşamlar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118056 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aciligin derecesine gore degisir. Her aci bu yan etkileri yapmaz.. Skovil derecesi; 1,000,000 ustu acilar
yapabilir. Turkiye'de, bu derecede acilikta biber yetisiyor mu? Bilmiyorum. Sizin ictiginiz tursu suyu icinde, ek bir kimyasal katki malzemesi olabilir. Zaten sizin korktugunuz gibi bir durum olsa idi, siz bu suali soramazdiniz...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|