|
Nefes darlığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibrahimny ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimny
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nis 2021 Saat 09:25 |
Hocam birkaç gün önce burnum akmaya başlamıştı grip geçiriyordum ateş hiç olmadı. Normalde nefes darlığım yok ama dün öksürük başladı bugün sabah uyandığımda öksürdükten sonra 10 saniye kadar nefes alamadım nefes almaya çalışırken tuhaf bir ses çıkıyordu çok panikledim. Bir süre konuşurken de nefes darlığı yaşadım. Sesim de kısıldı.Acile gitmek istemiyorum. Bir daha nefes alamazsam o anda ne yapmalıyım? Basit grip mi geçiriyorum başka birşey mi?
Düzenleyen ibrahimny - 17 Nis 2021 Saat 15:36 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118553 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sicak su buhari uygulayin, aksamlari bas ucunuza 2 damla ColdMix damlatin.
SAKIN oksuruk suruplarini veya Grip ilaclarini almayin... "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi, SABIT FORUM kismindan okuyun.
|
|
![]() |
|
ibrahimny ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimny
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah razı olsun hocam bütün yazılarınızı okudum. Soru cevapları da takip ediyorum yıllardır çocuklarım antibiyotik kullanmıyor. Aynen devam ediyorum. Çok teşekkür ederim herşey için.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|